Marius Vartic, directorul IML Cluj, a fost demis din cauza Elodiei

 

Marius Vartic, directorul IML Cluj, a fost demis de Ministerul Sanatatii ca urmare a neregulilor semnalate in cadrul unui control facut la sesizarile angajatilor.

 

In memoriul trimis ministerului in luna noiembrie 2010, angajatii reclama managementul defectuos, atitudine dictatoriala, haotica si abuziva, dar si de faptul ca permite unor angajati sa aiba firme care lucreaza cu sediul in IML Cluj.

 

Intre acuzatii se numara si faptul ca a tergiversat solutionarea "dosarului de delapidare savarsita de fosta angajata Anca Butnaru si sesizata la sfarsitul anului 2009 de catre serviciul de contabilitate al IML Cluj-Napoca, estimata la o valoare de 250.000 lei".

Angajatii au mai reclamat Ministerului Sanatatii faptul ca a achizitionat un "aparat de reconstructie faciala in valoare de 50.000 EUR, aparat care a stat depozitat in biroul dr. Vartic mai bine de 9 luni si care nu este functional nici in prezent din cauza disparitiei softului de baza". Din aceasta cauza, craniul care se banuia ca i-a apartinut Elodiei nu a putut fi investigat si a fost trimis la Bucuresti.

De asemenea, Marius Vartic a fost acuzat si ca a angajat nejustificat o firma privata "pentru transportul cadavrelor, intrucat IML Cluj-Napoca dispune de o autoutilitara proprie si personal angajat pentru asemenea activitate, cu atat mai mult cu cat  apare si un conflict de interese deoarece patronul firmei este angajat al IML Cluj-Napoca pe post de laborant autopsier".
 

 

Acuzatiile aduse directorului Marius Vartic au fost verificate in cadrul unui control desfasurat la IML Cluj in luna ianuarie, iar decizia de schimbare din functie a fost pusa in aplicate din 9 februarie 2011.

 

Citeste si...

Scandal la IML Cluj! Angajatii cer demisia directorului Marius Vartic pentru esec in management


Directorul IML Cluj, Marius Vartic, este acuzat ca a mers cu masina de serviciu intr-o excursie prin tara - VIDEO / VEZI cum se apara directorul


IML Cluj plateste din bani publici o firma de pompe funebre pentru a face treaba angajatilor

Comentarii Facebook