Marius Nicoară se bazează pe Mihai Seplecan, dar îi atrage atenția că poate fi schimbat din funcția de președinte al CJ Cluj

 

Co-președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că Mihai Seplecan a neglijat ședintele de partid și i-a atras atenția la modul cel mai serios.

 

Nicoară le-a spus colegilor de partid, la o ședință specială, joi seara, că nimeni nu este de neînlocuit. Senatorul PNL s-a întâlnit vineri seara cu Mihai Seplecan și i-a spus că îl apreciază pentru acivitatea de președinte al Consiliului Județean Cluj, dar că activitățile de partid sunt la fel de importante. Nicoară i-a atras atenția că poate fi schimbat din funcția de președinte al CJ Cluj, dacă neglijează partidul.

 

Sunt probleme și eu când sunt probleme le rezolv pe loc. Sunt foarte mulțumit de activitatea lui ca și președinte al Consiliului Județean Cluj, dar joi trebuia să avem o ședință strategică a partidului și Mihai Seplecan nu a participat și eu am mici probleme cu activitatea de partid a domnului Mihai Seplecan. El are două apăsări mari pe umeri, una este că trebuie să performeze ca și președinte al Consiliului Județean Cluj și a doua că trebuie să performeze și ca și lider al Partidului Național Liberal. Ori aici a avut o mică scăpare. El este mâna mea dreaptă și el trebuie să fie foarte implicat în chestiunea aceasta. Și eu am făcut greșeala asta când eram președinte al CJ Cluj, nu m-am implicat destul în activitatea de partid. Am neglijat-o un pic și nu vreau ca domnul Seplecan să repete greșeala mea. Nemulțumirea mea am spus-o în ședință și unor membri de partid. 

 

Sunt nemulțumit pentru că atunci când avem o astfel de ședință importantă de partid trebuie să vină. Nu pot să spun că trebuie să lase județul de-o parte pentru partid, dar nici nu pot să spun să lase partidul de-o parte. Eu am spus că este tânăr și este performant, dar vreau să fie performant și la județ și la partid. 

 

E o mustrare. Eu nu vreau să repete greșeala mea. Partidul trebuie susținut și respectat. Ședința era vorba despre organizarea partidului. Am spus acolo că sunt și alți oameni. Am spus că sunt și alții competenți. Am dat exemplu pe Marius Mânzat, director la Ape, un om integru. Sunt și alții. Partidul îi numește nu eu și trebuie să fie atenți cu partidul. Am avut o discuție cu Mihai Seplecan vineri seara”, a declarat Marius Nicoară.

 

Foto: Facebook de la întâlnirea celor doi

Comentarii Facebook