Mămică din Cluj-Napoca s-a trezit PIPĂITĂ de medicul pediatru. A făcut plângere

 

Un medic pediatru din Cluj s-a ales cu plângere penală, după ce o mamă l-a acuzat că ar fi pipăit-o, în timp ce era internată în spital cu copilul.

 

Medicul este acuzat că i-ar fi spus femeii să se dezbrace și apoi ar fi încercat să o pipăie. Mai precis, medicul i-a spus femeii să se dezbrace pentru a-i face un ecograf și ei, aceasta fiind o tânără de 24 de ani, iar apoi ar fi încercat să o pipăie. Medicul suspectat este trecut de prima tinerețe. 

 

A fost depusă o plângere la Poliţia Cluj-Napoca privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă ce vizează un cadru medical din municipiu. S-a deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi pentru luarea măsurilor legale. Medicul respectiv urmează să fie audiat de poliţişti. Pedeapsa pentru agresiune sexuală este închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”, a declarant purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, citat de Mediafax.

 

Purtătorul de cuvânt al Spitalulului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, Daniela Dreghiciu, spune că nu s-a făcut plîngere.

 

Nu s-a depus la nivelul spitalului o plângere vizând actul medical în sine, iar tot ceea ce ţine de partea de implicare a Poliţiei este o anchetă a dânşilor. Nu este o problemă medicală, ori noi ne ocupăm de partea medicală. Ceea ce este prioritar pentru noi este actul medical. Poliţia se ocupă, noi, ca medici, nu avem cum să facem o anchetă, nu este domeniul nostru, vom avea, la final, o decizie a poliţiei”, a spus Dreghiciu.

 

Femeia era internată la spital cu copilul ei, iar medicul i-ar fi cerut să se dezbrace şi ar fi încercat să o pipăie.

Comentarii Facebook