Mama fetei de la Huedin cu ZECE la BAC CERE BANI: ”Am fost mentorul ei și avem o mică pretenție”

 

Mama tinerei din Ciucea, Doriana Șandru, cere bani pentru ca televiziunile să poată să îi filmeze fiica. ”Eu am fost mentorul ei și avem și noi o mică pretenție”, a spus femeia. 

 

Doriana Șandru a fost abordată telefonic de un reporter de televiziune. 

 

Întrebată dacă este de acord să dea un interviu, Doriana a răspuns: ”Da, no ce să zis”. ”Mâine sunt la școală și fac reportaje și dacă doriți puteți vei acolo”, a mai spus Doriana.

 

Când a fost întrebată dacă s-ar putea face un material mai amplu, tânăra a replicat: ”V-o dau puțin pe mama, pentru că vrea să vorbească și ea cu dvs, dacă nu vă supărați!”.

 

Nu ne deranjați. Suntem în drum spre Cluj”, a spus mama fetei. ”Am vrea să facem un material mai amplu cu ea”, a spus reporterul. ”Toată lumea vrea să o filmeze, dar nu am acceptat nimănui nicio filmare până acum. Sincer. Nu am acceptat și nici nu accept, pentru că nimeni nu vine cu un buchet de flori, nimeni nu vine cu un cadou pentru ea. Vor numai filmări. Nici măcar direcțiunea nu i-a dat un telefon până când nu am intervenit eu. 

 

Facem un material, dar să aveți dvs., nu dvs. firma la care lucrați, postul de televiziune, nu dvs. ca persoană, să aveți puțină atenție pentru fata asta pentru că fata asta ca să ajungă cine a ajuns a muncit enorm. E o fată de la țară și o fată care muncește”, a spus mama.

 

Pentru câți bani ar face materialul?”, a întrebat reporterul. ”Oferiți-i domnule. Dacă va fi și ea mulțumită și eu ca părinte, pentru că eu am fost mentorul ei și avem și noi o mică pretenție. A venit și PRO TV -ul, dar nu am acceptat. Oferiți-i dvs. cât considerați, noi nu suntem oameni fițoși, oameni de bani gata, dar am și eu pretenția pentru această fată, pentru a fi răsplătită munca ei”, a spus mama Dorianei. 

 

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Valentin Cuibus, a declarat că nu poate comenta aceste vorbe. 

 

Pot să vă spun că, în prima sedință a Consiliului Județean Cluj, voi face chiar eu o propunere de premiere a celor zece elevi cu media zece la BAC. Se va aproba cu siguranță, iar apoi se va face premierea, cam la finalul lunii”, a declarat Valentin Cuibus.

 

Acesta a spus că premiul va fi de minim 1.000 de lei.

Comentarii Facebook