Maine se anunta castigatorul licitatiei pentru construirea Centrului de Management Integrat al Deseurilor din Cluj

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj sustin ca 63 de societati au achizitionat caietele de sarcini pentru proiectul in valoare de 140 de milioane de lei.

 

"Avand in vedere interesul mare manifestat, un numar de 63 de societati achizitionand caietele de sarcini, avem incredere ca vor fi suficiente oferte serioase pentru implementarea acestui important proiect pentru judetul nostru. Practic acum intram pe linia finala a implementarii proiectului de management al deseurilor, urmand ca in cel mai scurt timp clujenii sa beneficieze de servicii corespunzatoare din acest punct de vedere", a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj si presedinte al Comisiei de Evaluare.

 

Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean, sedinta publica de deschidere a ofertelor are loc joi, 18 noiembrie, de la ora 11.00. Proiectul care prevede implementarea sistemului de management integrat al deseurilor este estimat la aproape 140 de milioane de lei, fara TVA. Termenul de finalizare este de 14 luni de la semnarea contractului cu societatea care isi va adjudeca aceasta lucrare.

Comentarii Facebook