Mai mulți polițiști pe străzi în perioada pelerinajelor de la Nicula


Polițiștii clujeni vor acționa cu efective mărite în acest sfârșit de săptămână, cu ocazia pelerinajelor pentru sărbătorirea ”Adormirii Maicii Domnului”.

”În perioada 12 – 15 august a.c., poliţişti de la ordine publică, de la rutieră, precum şi de la structurile de intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase vor fi prezenți în zonele cu un aflux mare de credincioși și vor acționa ferm, astfel încât sărbătorile să fie petrecute în liniște”, anunță IPJ Cluj.

Astfel, șolițiștii rutieri vor asigura fluența traficului auto și pietonal în locurile în care se organizează manifestări religioase, precum și în zonele turistice, pe căile de acces spre acestea și drumurile cunoscute cu trafic intens.

De asemenea, circa 100 de polițiști vor acționa, zilnic, pe raza municipiului Gherla și a localității Nicula, pentru ca manifestarea religioasă de la mănăstirea Nicula, unde se estimează participarea unui număr mare de persoane, să se desfășoare în siguranță. Totodată, echipaje rutiere și de ordine publică vor însoți pelerinii care participă la procesiune.

Comentarii Facebook