Mai mulți clujeni au fost lăsați fără lumină în noaptea de Revelion. Ce explicație le-au dat cei de la Electrica FOTO



Aproape o stradă întreagă a rămas fără curent chiar în seara de Revelion în comuna Baciu.

O clujeancă ne-a semnalat faptul că mai multe case din comuna Baciu, de pe strada Brădetului, au rămas fără curent, miercuri seara. Mai mult, după ce au semnalat problema la dispeceratul celor de la Electrica, aceștia au trimis un echipaj pentru a remedia defecțiunea, însă după câteva minute electricitatea a picat din nou.

De la 5 jumătate nu avem curent, nici căldură. Cei de la Electrica au fost aici și pentru 10 minute a mers curentul. DUpă 10 minute echipa a dispărut. Am sunat la dispecerat și mi-au zis că trebuie să trimită echipa înapoi, dar ei nu au stat nici să verifice dacă ceea ce au făcut funcționează și este deja ora 9 jumătate seara”, ne-a spus femeia.

Clujeanca a povestit că aceeași situație a avut loc și cu o săptămână în urmă, de Crăciun, când mai multe case de pe aceeași stradă au rămas fără curent.

Exact acum o săptămână, în Ajunul Crăciunului, s-a întâmplat același lucru și au stat oamenii fără curent de la 5 jumătate până la 10 jumătate seara. Acum, cei care nu au avut curent de Crăciun au acum și cei care au avut curent de Crăciun au rămas acum fără”, ne-a mai relatat femeia.

Aceasta spune că atunci când au sunat la dispecerat li s-a spus că este o problemă în acea zonă, însă nu știu ce anume.

De la dispecerat ni s-a explicat că este o problemă aici la noi, însă nu se știe ce anume”, a spus clujeanca.



Comentarii Facebook