Mai multe drumuri judetene din Calata, Valea Draganului, Cojocna si Dabaca sunt blocate

 

Drumurile judetene din localitatile Calata, Valea Draganului, Cojocna si Dabaca sunt blocate din cauza alunecarilor de teren, a apei acumulate pe sosea sau din cauza podurilor rupte.

 

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean Cluj, pe DJ 108C, in localitatea Calata, la kilometrul 43, apele revarsate au rupt un pod de sapte metri lungime, iar traficul rutier este momentan intrerupt. Si in localitatea Valea Draganului, pe DJ 764B, la km 0+70, s-a rupt drumul pe o portiune de 25 – 30 de metri ceea ce a dus la blocarea circulatiei.

 

Pe DJ 161A, intre localitatile Apahida si Cojocna nu se poate circula datorită apei de pe carosabil, care ajunge la o jumatate de metru. Reprezentantii Consiliului Judetean sustin ca sunt probleme si pe DJ 107L, in comuna Petrestii de Jos, unde podul a fost spalat de ape, iar in localitatea Osorhel, pe DJ 108 B, a alunecat un versant care a blocat o banda a drumului judetean.

 

Potrivit comunicatului, pe majoritatea sectoarelor de drumuri judetene se inregistreaza aluviuni, care urmeaza sa fie indepartate in cel mai scurt timp de echipajele RADJ si ale RADPP.

Comentarii Facebook