Mai multe autoturisme si un camion, blocate din cauza poleiului in zona Cabana Leghia. UPDATE Drumul a fost curatat

 

Aproximativ 20 de persoane au rămas cu mașinile blocate la cateva sute de metri de cabana Leghia. Cei mai multi dintre oamenii blocati se intorceau de la serviciu, cand poleiul i-a obligat sa opreasca pe dealul din zona. "Noi suntem plecati de azi -dimineata, cand am mers la serviciu. Acum in loc sa fim acasa asteptam de o ora si jumatate sa se curete drumul. Pe la 19.30 am intrat de pe drumul national, dinspre Huedin, am facut stanga si am intrat pe drumul spre Leghia. Dupa prima curba deja ne-am dat seama ca nu mai putem inainta din cauza poleiului. Acum sunt 8 masini si un camion blocate pe deal, unele pe partea de urcare, iar altele pe partea de coborare", ne-a spus Corina S. una dintre persoanele blocate pe deal.

Reprezentantii RAADPP au declarat ca in foarte scurt timp va fi acolo o masina care va debloca situatia. "Am anuntat colegii si in 15 minute masina va fi acolo pentru a curata drumul. Incercam sa rezolvam cat mai repede", a declarat pentru Stiri de Cluj, directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat a Județului Cluj, Mircea Avram.

--------------------------------------------

UPDATE ora 21.20

O masina care curata drumul a ajuns la fata locului in 15 minute, asa cum a declarat directorul RAADPP, Mircea Avram, si oamenii au putut sa plece.   

 

Comentarii Facebook