Magazin din Cluj amendat cu 20.000 lei de polițiști. Vindea produse expirate și băutură de contrabandă


Un magazin din Cluj-Napoca a fost amendat, vineri, cu 20.000 de lei de către polițiști, după ce au descoperit produse expirate și sticle cu alcool de contrabandă în urma unui control de specialitate.

Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Cluj, la data de 6 februarie a.c., au efectuat un control de specialitate la punctele de lucru ale unui agent economic din Cluj-Napoca”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că societatea deţinea şi oferea spre comerciliazare produse alimentare (carne de pasăre, produse de panificaţie,etc.), care aveau termenul de valabilitate expirat, precum şi băuturi alcoolice (coniac, etc.), care nu aveau aplicate banderole de siguranţă.

Astfel, în urma controlului, magazinul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 20.000 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990.

Produsele care prezentau nereguli au fost retrase din comerţ de către reprezentanţii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Cluj.

Comentarii Facebook