Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim la Cluj cu avionul VIDEO



Lumina Sfântă a fost adusă în România, sâmbătă seară, de către o delegație specială, condusă de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Timotei Prahoveanul, folosind un avion special.

Lumina Sfântă îl reprezintă pe Mântuitorul Hristos și ne îndeamnă pe toți să umblăm ca Fii ai Luminii!”, a afirmat Timotei Prahoveanul, la sosirea pe aeroportul din Bucureşti.

În Noaptea Sfântă a Învierii, patriarhul țării, mitropoliți, episcopi și preoți se adresează credincioșilor prezenți la Biserică spunând ‘Veniți de primiți Lumină!’. Această Lumină îl reprezintă pe Mântuitorul Hristos care a spus ‘Eu sunt Lumina Lumii: cel ce crede în mine nu va umbla întru întuneric, ci va avea lumina vieții. (…) Această Lumină ne îndeamnă pe toți să umblăm ca Fii ai Luminii, răscumpărând Vremea căci zilele grele sunt, după cum ne spun cuvintele Scripturii”, a mai spus arhiepiscopul, potrivit Agerpres.

Din capitală, Lumina a fost dusă apoi, folosind avioane ușoare, la Satu Mare, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău și Suceava.

Comentarii Facebook