Lucrările la tronsonul de autostradă Turda-Sebeș încep în următoare perioadă

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a anunțat că în următoarele două săptămâni va fi semnat contractul pentru începerea lucrărilor de construcției a tronsonului de autostradă Turda-Sebeș.



Chiar ieri am vorbit cu domnul ministru Dan Șova și s-a terminat faza de contestații pentru lotul trei și patru, acolo există o decizie finală și poate fi semnat contractul, în consecință, în perioada următoare o să poată să înceapă și lucrările. Cred că este un lucru foarte bun. Este vorba despre cel mai important de infrastructură finanțat în acest moment în zona noastră. Este vorba de o finanțare de peste 500 milioane de euro”, a declarat Remus Lăpușan.

Președintele PSD Cluj a anunțat că în următoarele două săptămâni se va lua o decizie și în legătură cu lotul 1.

Totodată, Lăpușan a precizat că în următoare perioadă se va lucra la finalizarea documentației pentru alte două tronsoane, Boșr-Suflacul de Barcău și Târgu Mureș-Câmpia Turzii-Tura, să intre în licitație.

Se lucrează la ceea ce înseamnă parte tehnică și finalizare de documentație pentru a se începe licitația tronsonul de la Borș la Suflacul de Barcău. Sunt 55 milioane de euro cuprinși în bugetul pe acest an. de asemenea, se lucrează la documentație pentru a intra în licitație și tronsonul de autostradă Târgu Mureș-Câmpia Turzii-Turda, 40 de kilometri. Acolo este doar o chestiune de finalizare de documentație, iar în perioada următoare aceste tronsoane o să intre în licitație”, a mai anunțat liderul PSD Cluj.

Comentarii Facebook