Miercuri 24 Aprilie

Lucrările la podurile din Cluj sunt în toi. Care este stadiul proiectelor



Lucrările de construcție a podurilor din municipiul Cluj-Napoca, incluse în proiectul tramei stradale, sunt în plină desfășurare.

Primarul municipiului, Emil Boc, a precizat lucrările de construcție la două dintre poduri, cel peste canalul Morii și podul Horea, au fost finalizate, iar alte câteva sunt în lucru

Tot în cadrul acestui proiect care ține de trama stradală până acum au fost finalizate podurile din zona Plopilor, peste canalul Morii, și podul horea. Mai sunt în lucru Podul de peste Nădaș și podul de pe Valea Chintăului, pe strada Oașului, lucrare care a fost demarată la începutul lunii mai, cu termen de finalizare la sfârșitul lunii octombrie”, a declarat Emil Boc.

De asemenea, celelalte poduri incluse în proiect sunt deja în anumite faze de licitație.

Celelalte poduri din oraș se află într-o fază sau alta de proiectare sau licitație. La podul Traian este în curs de adjudecare licitația. Au fost depuse patru oferte care sunt în analiză. Podul Garibaldi este în stadiul de obținere a autorizației de construcție, după care se va organiza licitația de execuție a lucrărilor, urmând ca anul viitor să gradăm intervenția la aceste poduri din oraș. Mă bucur că până acum constructorii au reușit să se încadreze în termenele stabilite și au adus inclusiv utilaje care să facă față la provocările pe care le cere o asemenea lucrare de investiție”, a completat edilul.

Comentarii Facebook