Lucrările în Piața Gării, finalizate în 30 iunie. Circulația rutieră va fi RESTRUCTURATĂ - VIDEO

 

Lucrările de modernizare a Pieței Gării din Cluj-Napoca vor fi finalizate în 30 iunie, anunță primarul Emil Boc.

 

Tot atunci vor fi terminate și lucrările de unificare a pasajelor subterane. 

 

Pe 30 iunie șantierul va fi finalizat. Întreaga circulație din Piața Gării va fi restructurată. În fața Gării CFR vor fi standurile de taxi. De asemenea, pentru clujenii care vin la Gară sunt amenajate parcări oblice. Cei care vin de pe strada Horea și doresc să vină în fața Gării vor intra pe banda care îi va aduce la intrare. 

 

De asemenea, acum ne aflăm în momentul unificării pasajelor de la Gară. După 30 iunie direct de pe strada Horea, intrând în pasaj vei putea ajunge aici la Gară, vei putea merge prin pasaj să iei trenul sau să mergi la Dedeman, fără să mai fi nevoit să vii la suprafață. 

 

În fața Gării va fi o trecere de pietoni, pentru cei care vor să ajungă la mijlocele de transport în comun.

 

Mare atenție la circulația rutieră. Vreau să îi informez pe toți cei care vin din zona Baciu, Zalău, și care erau obișnuiți să treacă prin fața Gării pentru a merge pe Oașului, Bulevardul Muncii. De aici înainte ca să evite circulația pe Horea va fi presemnalizare de la Podul Locomotivei să o ia prin spatele Gării, pe Fabrica de Chibrituri, și să evite astfel să mai treacă prin centru.

 

De asemenea, analizăm virajul la stânga de pe strada Caragiale, pentru a putea muta semaforul care este acolo, astfel încât să se permită virajul la stânga, dacă va fi de acord comisia de circulație să poți face virajul la stînga de pe Caragiale și să nu fii trimis pe strada Horea, înspre centru”, a explicat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook