Lucrări de mântuială în cartierul Zorilor: S-a crăpat asfaltul după o lună jumătate FOTO



Un clujean se plânge de calitatea proastă a lucrărilor de asflatare efectuate în cartierul Zorilor, lucrări care, susține acesta, s-au surpat după doar o lună și jumătate.

O altă problemă pe care bărbatul a semnalat-o vizează mai multe guri de canalizare care nu dfuncționează corespunzător.

Desi recent asfaltat deja s-a si surpat. Plus calitatea materialului se poate observa din poze, au asfaltat cu asfalt cred de cea mai proasta calitate.

Acum o saptamana aproximativ au spart si au schimbat ceva la gurile de scurgere, bine inteles reasfaltarea facandu-se nu la acelasi nivel asftfel incat nu se mai scurge apa daca ploua.

Dupa cum se vede din poze o alta anomalie este gura de scurgere care este ingropata asa incat sa fie ineficienta (defapt care ii rostu ei? la ce ne trebuie?).

O alta precizare este referitoare la proasta imbinare a noii lucrarii, cu cea facuta anul trecut cand s-a asfaltat intrarea la parcul realizat de primarie pe terenul obtinut de la USAMV, astfel la imbinare este o diferenta de nivel astfel incat cand ploua apa sa stea acolo bine merci si sa nu se poata scurge, desi langa este o scurgere de canalizare care din nou este ineficienta, intrucat este mai ridicata decat nivelul de asfalt.

Iar referitor la surparea trotuarului cred ca pozele vorbesc de la sine. Este de netolerat ca o lucrare realizata acum aproximativ o luna sa nu dureze nici macar perioada de garantie. De aici rezulta proasta executie a lucrarilor si proasta calitate a materialelor folosite”, ne-a scris Alex.

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite informații sau imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook