Lucrări de construcție în miez de noapte la Florești. Locatarii sunt disperați, dar Primăria nu le zice nimic FOTO VIDEO


Mai mulți locuitori de pe strada Urușagului se plâng de șantierul apărut de curând între blocuri, o construcție de două etaje plus parter, la care se lucrează zi și noapte.

Aceștia se plâng de faptul că deși au sesizat autoritățile locale și au solicitat Primăriei Florești informații privind autorizațiile de construcție a blocului respectiv, însă nu au primit niciun răspuns. Locatarii susțin că nici cu Poliția locală nu au avut mare noroc.

Noi am cerut în Primărie, în 26 aprilie, să ne arate documentele, autorizațiile de construcție, planul urbanistic, planul zonal, tot. A expirat termenul și nu vor să ne arate nimic”, ne-a povestit una dintre locatare.

Mai mult, lucrările de construcție se pare că se efectuează chiar și mai târziu de miezul nopții, iar când sunt confruntați, muncitorii devin agresivi, mai spun locatarii din zonă.

Alaltăieri seară, la ora 12 noaptea ei turnau cimentul deasupra parterului. Am chemat poliția locală, li s-a dat o amendă și apoi au mai stat până la ora 1 până să își strângă mașinile și tot”, a mai spus femeia.

Nu mai reușim să facem față. Vom face și o reclamație la ITM pentru că muncitorii nu sunt protejați. Să nu mai spun că h pot să ies pe balcon că încep și fluieră și strigă. Plus că primim amenințări din partea angajaților. Am vrut să facem poză la planul de încadrare, care se pune la limita proprietății. Mi-au zis apoi muncitorii că este proprietate privată și să ies de acolo și să mă amenințe că poate mă curentează”, se mai plânge aceasta.

Comentarii Facebook