Lovitură grea pentru o firmă de comercializare a lemnului, din Cluj. Polițiștii i-au amendat și le-au confiscat și banii FOTO



Polițiștii clujeni au sancționat dur o firmă care se ocupă cu depozitarea şi comercializarea materialului lemnos, în urma unui control dezfășurat alături de reprezentanți ai Gărzii Forestiere.

La data de 16 martie a.c., polițiști din cadrul din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un control la o societate comercială din Gilău cu punct de lucru în Cluj-Napoca, societate care desfăşoară activităţi de colectare, depozitare şi comercializare a materialului lemnos”, informează IPJ Cluj .

Conform oameilor legii, în urma verificărilor efectuate au fost constatate abateri de la legalitate în domeniul circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, reprezentanții societății comerciale fiind sancţionați contravenţional cu amendă, conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Totodată s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a sumei de peste 10.000 lei, reprezentand contravaloarea materialului lemnos comercializat ilegal de către această societate comercială.

Comentarii Facebook