Lovitură de TEATRU în cazul ”Țepei de la Diesel”. Unul dintre șmecherașii din Satu Mare e recidivist

 

Unul dintre tinerii din Satu Mare, care a fugit fără să plătească nota de la Diesel Club, s-a prezentat luni dimineața la local și a achitat tot. Patronul localului și-a dat seama că acesta a mai dat o țeapă similară și în luna mai.

 

Mircea Buteanu, patronul Diesel Club, a declarat pentru Știri de Cluj că angajații de la local și-au dat seama, după ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, că unul dintre tinerii care a fugit fără să achite nota este recidivist. ”Acest Mihai Herman a mai fost pe la Diesel în luna mai și a fugit și atunci. A venit acum și a achitat tot. A încercat să vină cu motivații și scuze, dar până la urmă a plătit și nota din luna mai. Circa 1000 de lei a achitat”, a spus Mircea Buteanu.

 

Conform procedurilor din local, dacă se dovedește că este vorba despre neglijența chelnerului, atunci paguba este suportată de către acesta. ”Noi verificăm imaginile de pe camere și, dacă observăm că angajatul nostru putea fi mai atent, fiind oameni pe care nu îi cunoaște, atunci chelnerul suportă paguba. Acum era vorba despre un pompier din Turda, care vine și are al doilea job la noi pentru a-și întreține familia. Am făcut public cazul pentru a mi s-a părut și mie jignitor să vină și să facă așa ceva. Acest pompier muncește pe rupte, iar niște șmecherași vin și îi fură munca”, a mai adăugat Buteanu. 

 

El a precizat că de pe imagini se vede cum fetele pleacă pe rând, prima cea în fustă albă, apoi ceva din dreapta ei (foto), care este studentă în Cluj, și apoi cea cu bluză și pantaloni. Abia apoi au plecat cei doi tineri, a mai spus Mircea Buteanu. ”M-au sunat cu toții că i-am făcut de rușine. M-au sunat părinții lor și m-au mustrat, dar le-am spus că lor le pasă numai că am făcut public cazul nu și de fapta pe care au făcut-o copiii lor.

 

După cum au plecat din local e clar că s-au pus toți de comun acord să fugă fără să plătească. Au plecat prima dată fetele și apoi cei doi. Vreau să se știe că se filmează tot și nu permitem astfel de fapte”, a mai afirmat patronul Diesel Club.

 

Unul dintre cei doi tineri a fost polițist în Satu Mare. 

 

Citește AICI ce a declarat una fintre fetele implicate îb acest caz.

Comentarii Facebook