Lovitură BOMBĂ pentru Pro TV. Trustul este cercetat într-un dosar de 5 milioane de euro



Trustul Media Pro este cercetat de către procurorii DNA într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Polițiștii au făcut percheziții, marți la mai multe firme și locuințe ale unor persoane cercetate în dosar.

Printre firmele suspectate de spălare de bani, cauzând un prejudiciu în valoare totală de peste 5 milioane de euro, se numără și trustul MediaPro.

Mai multe echipaje de Poliţie au ajuns la studiourile MEDIAPRO pentru a ridica mai multe documente. Fiecare maşină care intră este controlată de oamenii legii, informează realitatea.net.

Oamenii legii au făcut descinderi la 20 de adrese din Bucureşti şi la alte opt din judeţul Ilfov, într-un dosar aflat în instrumentarea Poliţiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

În această cauză, 30 de societăți comerciale sunt suspectate că ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro, prin ascunderea sursei impozabile. În cadrul acțiunii vor fi verificate relațiile comerciale dintre firmele vizate, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Comentarii Facebook