Locuitorii din Floresti arunca in canalizare pampersi, lemne si chiar haine

Primarul comunei Floresti sustine ca locatarii blocurilor arunca la toaleta pampersi, bucati de lemne si chiar haine. El sustine ca, in aceste conditii, nu este de mirare ca dejectiile ies in strada.

"Am avut situatii in care am gasit pampersi, lemne sau haine in canalizare, care ne-au blocat pompele de presiune. Ultima data am patit asta pe strada Somes, cand un snur ne-a blocat pompa si dejectiile din fosa septica nu au mai putut fi deversate in canalizare", a declarat, pentru Stiri de Cluj.ro, primarul comunei Floresti, Ioachim Vancea.

El a declarat ca inca in Floresti mai sunt multe blocuri care au fosa septica, dar ca acest lucru se va rezolva daca administratia va accesa fonduri europene pentru a introduce canalizarea in toata comuna.

Locatarii de pe strada Cetatii se plang ca dejectiile au iesit pe strada, pentru ca fosa septica de la blocurile de la numarul 49 este subdimensionata. Oamenii acuza primaria ca a emis autorizatia de constructie, cu toate ca era clar ca o fosa septica la 5 blocuri este insuficienta. Ei au sesizat si Agentia de Protectie a Mediului Cluj, dar raspunsul a fost "sa faca poze" si pe urma vor veni sa verifice cazul

Comentarii Facebook