Locotenentul Alexandru, eroul revoltelor ANTI - Băsescu, joacă poker și câștigă bani frumoși

 

Locotentul Gheorghe Alexandru, cel care a protestat în uniformă, în București, împotriva lui Traian Băsescu e mare jucător de poker. 

 

El a câștigat, sâmbătă, 28 august. A fost un turneu cu peste 50 de concurenți, dar cu miză mică. Asta nu l-a împiedicat pe locotenentul Alexandru să participe și să câștige. Mulți dintre cei care îl văd că participă la joc, renunță din start, pe motiv că este plin de noroc. Așa s-a întâmplat și acum. În finală, Alexandru a rămas alături de alți șapte concurenți și a câștigat. ”Nu joacă foarte bine, dar are noroc cu carul. Unul bagă toți bani pe o două cărți, de as și șapte, altul pe o pereche de popi, și el, bineînțeles, că are o pereche de ași. Eu prind o dată la un turneu o pereche de ași iar el a avut doar la acest turneu de zece ori. A fost un dezastru”, spune un participant la turneele de poker din Cluj-Napoca, cu state vechi.

 

Locotenentul Gheorghe Alexandru a fost dat afară din armată, după protestele din 2012, dar a câștigat procesul cu Ministerul Apărării și a fost reîncadrat. El lucrează ca și ofiter la Baza de Aviație de la Câmpia Turzii.

 

 

La poker, toți știu că este ”ceva militar” dar nimeni nu vrea să știe mai multe despre el. Nimeni nu vrea să știe că în 2012, Alexandru a fost dat afară din armată, după ce a fost un lider ad hoc al celor care protestau în Piața Universității, împotriva lui Traian Băsescu.

 

Nu e băiat rău, nu prea vorbește și nu prea interacționează cu noi. Nu are prieteni în clubul nostru. Este un tăcut, să nu spun un ciudat”, mai spune clujeanul care a jucat împotriva lui Alexandru. 

La ultimul turneu, Acumulator Freeroll, Alexandru Gheorghe s-a clasat pe primul loc și a încasat un cec de 6.500 de lei, adică aproape 1.500 de euro.

 

 

Locotenentul Alexandru a trecut cu bine peste problemele cu armata, iar după ce a fost reîncadrat s-a însurat, cu aleasa inimii lui, Mariana. Ofițerul a rămas cu același spirit revoluționar, mesajele lui postate pe facebook fiind elocvente. ”Mulțumim gunoaielor ordinare care conduc țara și amendează bătrânele pentru cinci ouă vândute în strad”, cu referire la bătrâna care a fost amendată de polițiștii locali pentru că nu a respectat normele de vânzare a produselor alimentare.

Comentarii Facebook