LitalyHome aduce la Cluj mobilier de calitate italiană, la preț românesc (P) - FOTO

 

Noul magazin LitalyHome, deschis în cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca, le aduce clujenilor posibilitatea de a cumpăra mobilier de calitate, produs de o firmă de renume, atât în Ardeal, cât și în țară, cu un design special și prețuri tentante.

 

Produsele pe care le comerializăm noi, de la GP Sofa, sunt cunoscute de câțiva ani buni în Cluj, acestea fiind vândute și în alte magazine de-a lungul timpului. Clienții clujeni știu care este calitatea mobilierului GP Sofa, iar având în vedere vânzările de aici, a fost un pas natural să ne deschidem aici un showroom”, a declarat directorul magazinului, Dana Oltean.

 

Magazinul de la Cluj este al doilea al companiei, însă aceștia au planuri de a se extinde în toate orașele mari din Transilvania.

 

Acesta este al doilea showroom al nostru. Mai avem unul la Satu Mare, iar în perioada următoare dorim să deschidem câte un magazin în cele mai mari orașe din Transilvania. Ne dorim să ajungem la un număr de aproximativ 10-12 magazine”, a mai declarat directorul magazinului.

 

În ceea ce privește raportul calitate-preț, pot spune că am reușit să găsim un echilibru perfect, deoarece calitatea produselor noastre este una foarte ridicată, însă prețurile nu sunt foarte ridicate. De asemenea, avem și o variantă de outlet în cazul în care cliientul are un buget mai mic, dar tot își dorește un produs de calitate”, a mai spus Dana Oltean.

 

Pe lângă mobilier, cei de la LitalyHome au dorit să aducă un strop în plus din spiritul mediteraneean la Cluj, astfel că cei care le calcă pragul magazinului pot găsi și vinuri italienești de foarte bună calitate, urmând să aducă în curând și alte produse inedite.

 

De aici vine și numele magazinului nostru, LitalyHome. Am vrut să facem o combinație între designul italian al mobilierului nostru și spiritul mediteraneean, așa că am început cu vinul importat din Italia, iar mai apoi vom aduce și alte produse - paste sau ulei de masline - care nu se găsesc în magazine”, a precizat Dana Oltean. 

 

Noul showroom LitalyHome din Cluj-Napoca s-a deschis în cartierul Zorilor, pe strada Observatorului, nr. 105.

 

 

 

 

Comentarii Facebook