Lecturi urbane revine la Cluj, dar va avea loc "in doors"!


Iubitorii de lectura sunt chemati la o noua editie a proiectului "Lecturi urbane a la Cluj", care va avea loc joi, 24 martie.

"Sunt invitati sa isi aduca cartea preferata pentru a o citi intr-o ambianta diferita, acompaniata de muzica lenta si o cana de ceai. Evenimentul va avea loc joia aceasta incepand cu ora 19, in cafeneaua Stripes din Hasdeu (str. Gheorghe Marinescu nr. 26).

Aceasta editie se anunta a fi cu totul diferita fata de cele de anul trecut, care au avut loc atat in mijloacele de transport in comun, cat si in locuri publice. Suntem entuziasmati de aceasta noua abordare, si speram ca si participantii la aceasta editie vor fi in asentimentul nostru
", a declarat Cezara Cartes, una dintre coordonatoarele proiectului.

La actiunile "Lecturi urbane a la Cluj" au participat pana acum 250 de voluntari, care le-au impartit clujenilor peste 700 de volume.

"Lecturi urbane" este un proiect de implicare sociala ce are drept obiectiv principal incurajarea lecturii in spatiile publice. De la Bucuresti, actiunea s-a extins si la Cluj Napoca, unde cu sprijinul Primariei, al Consiliului local Cluj-Napoca si al RATUC Cluj au fost organizate mai multe editii in care clujenii au citit in autobuze.

 

Citeste si...

Cutii speciale pentru colectarea cartilor la sediile primariei Cluj-Napoca, in cadrul proiectului "Lecturi urbane a la Cluj"

Clujenii au citit si au primit carti in Parcul Central, in cadrul proiectului Lecturi Urbane - FOTO

Comentarii Facebook