Lecturi urbane revine in autobuze, in 26 noiembrie


Voluntarii "Lecturi urbane a la Cluj" vor imparti carti in autobuze in 26 noiembrie, in cea de-a opta editie din acest an.

"Va asteptam vineri, 26 noiembrie, la cea de-a opta editie de Lecturi urbane a la Cluj. Perioada si locul de intalnire sunt aceleasi: la 9.40 pentru cei care doresc sa citeasca si sa dea carti impreuna cu noi de la 10.00 la 12.00, respectiv la 16.40 pentru cei care vin dupa-masa, de la 17.00 la 19.00. Pentru ambele variante, intalnirea se face in statia RATUC de pe strada Memorandumului (cu directia Regionala CFR si cartierul Marasti)", anunta Raluca Crisan, organizatorul evenimentului.

Cei care vor participa la actiune ca si voluntari vor beneficia de transport gratuit pe mijloacele de transport ale RATUC, pe durata evenimentului.

"Nu uitati sa va aduceti cu voi cartea pe care o cititi! Daca aveti si cateva in plus pe care doriti sa le daruiti si aveti loc pentru ele in geanta, aduceti-le si pe ele " cu siguranta le vom gasi cititori printre clujenii cu care ne intalnim in autobuze", au mai previzat organizatorii.

Cartile care vor fi impartite in autobuze sunt donate de clujeni la punctele de colectare de la primariile de cartier.

Comentarii Facebook