La Dej se fură și nisipul folosit pentru reabilitarea străzilor! Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere VIDEO




Materialele de constructii folosite de firma care executa lucrarile la marele proiect de reabilitare a strazilor din Dej le trag cu ochiul tot mai multor locuitori care au de construit, dar nu sunt dispusi sa investeasca in acest lucru.

Dupa ce la sfarsitul lunii mai, doi barbati din Dej au fost surprinsi cum furau de pe domeniul public pavaje care urmau a fi folosite la trotuare, astazi, un alt dejean a surprins un grup de barbati care se serveau cu nisip de pe domeniul public, ca si cum le-ar apartine, scrie dejeanul.ro.

Aceștia și-au parcat duba pe strada Teilor și au început să încarce nisipul ce ar fi urmat să fie folosit la pavarea trotuarelor din zonă.

Doi bărbați încărcau nisipul, iar șoferul ”ținea de șase”. Aceștia nici măcar nu erau deranjați de faptul că mai multe persoane treceau prin zonă și după ce și-au terminat treaba au pălecat liniștiți.

Imaginile au ajuns si la politie, iar in cazul in care firma care executa lucrarile pe strada respectiva va depune plangere, cei trei risca sa fie cercetati pentru furt.

Comentarii Facebook