La Contagioase se face monitorizare EBOLA. Medicul Mihaela Lupșe și-a adus AMINTE de pacienți

 

La Spitalul de Boli Contagioase se face monitorizare Ebola în cazul studenților de la UMF Cluj.

 

Directorul medical al Spitalului, Mihaela Lupșe, s-a jurat vineri că acest lucru nu este adevărat, în momentul în care Știri de Cluj a publicat înformația că mai mullți studenți de la UMF Cluj, de origine africană, au fost investigați, la revenirea de acasă. 

 

Mihaela Lupșe a sunat în aceeași și la redacție, isterică, având pretenții absurde. ”De unde aveți dvs. această informație? Dacă știrea aceasta nu apare într-un minut eu apar pe toate posturile și vă desființez postul. Mințiți. Pentru treaba asta nu apare dezmințire pe post, vă anunț că eu apar pe toate posturile și spun. În momentul în care aveți niște știri care nu sunt adevărate și răspândiți minciuni să știți că vă desființez postul. Dvs. ați cerut informații? Eu o să cer să fiu în direct la TVR, la Antena 1, la toate și o să spun că Știri de Cluj este Știri de R..”, a declarat Mihaela Lupșe în cursul zilei de vineri.  

 

Știri de Cluj discutase cu rectorul UMF Cluj pe tema situației studenților africani și a publicat un text în care se spunea că studenții sunt monitorizați. 

 

Câteva ore mai târziu, directorul medical al Spitalului de Boli Contagioase, declara: ”Avem un protocol semnat cu UMF Cluj, în baza căruia cei 6 studenţi şi 7 rezidenţi, care studiază aici şi provin din ţări africane, dacă au părăsit ţara în ultimele şase luni, vor fi evaluaţi de specialiştii noştri, ca o măsură de precauţie. Doi studenţi au fost deja evaluaţi clinic, iar după patru zile au fost reevaluaţi şi au primit adeverinţă că pot participa la cursuri. S-au prezentat şi doi rezidenţi, dar care nu au părăsit Europa în ultimele şase luni. Îi aşteptăm să vină şi ceilalţi şi vor fi evaluaţi conform protocolului”, a declarat Mihaela Lupşe, Director Medical al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj, pentru Ziua de Cluj.

 

Mihaela Lupșe nu a mai răspuns telefoanelor Știri de Cluj, cu toate că fusese de-a dreptul în pragul unei crize de nervi. Luni dimineața, a fost resunată și a declarat că intenționat nu a mai răspuns. 

 

V-am făcut mininoși pentru că nu respectați adevărul. Trebuia să mă întrebați pe mine. Pe mine mă deranjează foarte tare când apare pe știri cuvintele Spitalele Clinic de Boli Infecțioase. Nu poate să apară decât dacă ați vorbit cu mine”, a spus Lupșe, după care a închis telefonul.

 

Interesant este că după ce i s-a spus, vineri, că informația este de la conducerea UMF Cluj, medicul Mihaela Lupșe a ieșit în presă și a declarat care este sitiația, fără a mai ține ceva ascuns. 

 

Directorul general al Spitalului, Ioan Mureșan, a declarat că acest comportament este inacceptabil. 

 

Nu avea voie să spună lucrul acesta. Este cel mai rușinos lucru. S-a greșit. Eu îmi cer scuze în numele ei. 

 

Mă mai cert și cu ea. Și azi dimineața m-am certat cu ea tot pe subiectul Ebola. Nu are voie să jignească așa presa”, a declarat directorul Spitalului de Boli Contagioase, Ioan Mureșan.

Comentarii Facebook