La Cluj nu e coadă la donat sânge, ci la PUPAT Brâul Maicii Domnului - FOTO

 

Zeci de clujeni s-au pus la coada de la intrarea în Muzeul catedralei ortodoxe din Piața Avram Iancu, pentru a se închina la bârul Maicii Domnului. 

 

Obiectul de cult a fost adus la Cluj-Napoca în weekend -ul care a trecut și de atunci credincioșii se pot închina și ruga. ”Am vrut să vin zilele trecute, dar era prea multă lume. Acum pare că e mai bine. Sper că într-o oră și ceva să ajung și să mă rog. Vreau să cer ceva Maicii Domnului”, ne-a relatat o femeie de la rând. 

 

Au fost și clujeni care s-au oprit pe margine și s-au uitat la mulțume. ”Îi mai prostește cu ceva. Mai bine mergeau să doneze ceva sânge”, a spus un bărbat.

 

Cinstitul Brâu al Maicii Domnului a fost adus de la Mănăstirea Kato Xenia, din Mitropolia de Volos, Grecia, la iniţiativa mitropolitului Andrei.

 

Cinstitul Brâu al Maicii Domnului se păstrează în Mănăstirea de maici Kato Xenia din Grecia şi este o foarte preţioasă relicvă a lumii creştine, care ne aminteşte de vieţuirea simplă, dar plină de sfinţenie a Sfintei Fecioare Maria, fiind cinstit cu multă evlavie de credincioşii ortodocşi din întreaga lume, spun preoții clujeni. 

 

Comentarii Facebook