Jurnaliști agresați pe stradă la Cluj. Scandalagiul le-a lovit și mașina



Doi reporteri de televiziune au fost agresați verbal pe stradă, în plină zi, la Cluj-Napoca, în timp ce realuzat un reportaj. Agresorul i-a amenințat cu bătaia și le-a lovit mașina.

În data de 11.04.2017, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de o echipă de reporteri ai unei televiziuni cu privire la faptul că în data de 11.04.2017, în jurul orelor 12.30-13.00, în timp ce efectuau un reportaj pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, au fost agresați verbal și amenințați cu acte de violență de către o persoană, care a și lovit cu piciorul portiera stânga-față a autoturismului folosit de aceștia”, informează IPJ Cluj.

În urma sesizării, în vederea soluționării dosarului penal înregistrat, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de amenințare și distrugere, prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Activitățile se vor desfășura sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul precum și a identității persoanei.

Comentarii Facebook