Jandarmii clujeni au amendat clubul CFR cu 10.000 de lei pentru incidentele din meciul cu Dinamo - VIDEO


Jandarmii clujeni au amendat clubul CFR cu 10.000 de lei pentru incidentele din meciul cu Dinamo, cand suporterii au aprins torte pe stadion.

"In urma incidentelor aparute pe timpul partidei de fotbal dintre 'FC CFR 1907 Cluj-Napoca' si 'F.C. Dinamo Bucuresti', respectiv aprinderea de catre suporterii cfr-isti a mai multor materiale pirotehnice, Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca a luat masura sanctionarii Clubului 'FC CFR 1907 Cluj-Napoca' cu 10.000 lei. Sanctiunea a fost acordata pentru nerespectarea obligatiilor ce revin organizatorului cu privire la incercarea de introducere si introducerea de materiale pirotehnice in arena sportiva in conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive", a declarat purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj, Ilie Milici.

Din cauza acestor torte, partida CFR Cluj - Dinamo a inceput cu intarziere. Vizibilitatea pe teren a fost scazuta, astfel ca arbitrul a decis sa amane fluierul de start.

Comentarii Facebook