Jandarmii asigură paza de Sărbătorile Pascale, în principalele lăcașuri de cult din Cluj



Cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Astfel, jandarmii clujeni vor fi prezenţi în zona lăcaşurilor de cult din municipiile Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Turda, Câmpia Turzii şi oraşul Huedin.

Aceştia vor asigura măsurile de ordine publică şi în zona mănăstirilor din judeţul Cluj: Mănăstirea Nicula, Mănăstirea Floreşti-Tăuţi, Mănăstirea Râşca Transilvană.

Pentru desfăşurarea într-un climat sigur a manifestărilor religioase prilejuite de această sărbătoare, jandarmii vor fi prezenţi în zona lăcaşurilor de cult unde se preconizează o afluenţă mare de persoane precum şi pe căile de acces către acestea pe timpul oficierii slujbelor religioase.

Jandarmeria Cluj recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Comentarii Facebook