Jandarm clujean, omologat de Cartea Recordurilor pentru cele mai multe flotări pe dosul palmelor



Jandarmul clujean Adrian Petre deține acum, oficial, recordul pentru cele mai multe flotări efectuate pe dosul palmelor, după ce performanța acestuia a fost omologată de către o comisie de specialitate.

Recordul mondial la flotări pe dosul palmelor, înregistrat de jandarmul clujean Adrian PETRE în data de 16 martie 2014 (631 repetări în 15 minute) a fost omologat de către ASSIST WORLD RECORDS”, informează Inspectoratul Județean de Jandarmerie Cluj.

,,Sper ca această performanţă să reprezinte un exemplu pentru cei din jur, să creadă că dacă doresc cu adevărat, pot fi campioni”, a spus i Adrian Petre.

Plutonier adjutant Adrian PETRE, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj este medaliat la campionate mondiale şi europene de judo la grupa peste 30 de ani.

Acesta deţine din 9 februarie 2013 un record naţional la flotări – 1419 repetări în 49 de minute, în 16 martie 2014, recordul mondial la flotări pe dosul palmelor - 631 repetări în 15 minute, iar din 30 august 2015 - recordul naţional la flotări pe dosul palmelor, având pe spate o greutate de 77,5 kg.

Comentarii Facebook