Jaf la o benzinarie din Turda! Angajatul a fost imobilizat, iar hotii au furat banii din casa de marcat


Un jaf ca in filmele americane a fost comis la o benzinarie din Turda joi, 9 decembrie, la ora 22.07. Atacatorii au fost arestati miercuri, 15 decembrie, pe 29 de zile.

Cei doi atacatorii purtau fesuri trase pe fata si au patruns in benzinaria de la intrare in Turda dinspre Alba Iulia, in momentul in care era numai un angajat.

Anton B., in varsta de 24 de ani, a fost imobilizat de unul dintre atacatori, iar celalalt a deschis casa de marcat si a luat 612 lei. Autorii jafului au disparut pana la sosirea politiei.

Dupa cateva zile de cercetari, politistii i-au retinut pe Nandu Muresan, in varsta de 22 ani, si Sorinel Muresan, de 28 ani, ca fiind principalii suspecti.

Cercetarile au fost extinse si s-a stabilit ca cei doi sunt recidivisti si, impreuna cu un minor, sunt suspectati de comiterea de sustragerea sumei de 460 de lei de la un turist cazat intr-un hotel din Turda.
 
Judecatoria Turda a emis pe numele lui Nandu Muresan si Sorinel Muresan cate un mandat de arestare pe 29 de zile, iar minorul este cercetat in stare de libertate.

Comentarii Facebook