Invierea lui Iisus Hristos, dezbatuta in cadrul Dialogurile TVR Cluj


Semnificatia Invierii lui Iisus Hristos va fi dezbatuta in cadrul Dialogurilor TVR Cluj, emisiune ce va avea loc joi, 28 aprilie, de la ora 19.00, la Casa Radio din Cluj-Napoca.

Proiectul Dialogurile TVR Cluj a inceput in luna martie si isi propune realizarea unor conferinte pe teme religioase de interes, in ultima joi a fiecarei luni.

In cadrul conferintei de astazi invitat este parintele profesor Stelian Tofana, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj.

"Tema pe care o voi aborda este invierea Mantuitorului Iisus Hristos, dimensiunea ei cosmica, pentru ca Invierea este un eveniment care insumeaza in sine, in consecintele lui, intreaga istorie, intreaga umanitate, intregul univers" a afirmat parintele Stelian Tofana, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca.

Clujenii vor putea audia in Sala Radio si o suita de Johann Sebastian Bach, interpretata la violoncel de Rodin Albert, masterand al Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj.

De asemenea, la finalul conferintei, vor putea fi adresate intrebari invitatului. Intrarea este libera, iar conferinta va fi televizata.

Comentarii Facebook