Inundatie in comuna Jucu. Zeci de gospodarii au fost acoperite de ape in urma unei ploi torentiale


O viitura puternica creata in urma ploii torentiale de luni seara a inundat cateva zeci de gospodarii din comuna Jucu, judetul Cluj. Au fost acoperite cu apa curtile, beciusile si gradinile.

Echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, dar si voluntari de la primarie au intervenit pentru a scoate apa din gospodariile oamenilor cu ajutorul unor motopompe.

Primarul comunei Jucu, Dorel Pojar, a declarat ca a fost o ploaie puternica, o rupere de nori "de 20 de minute care a afectat si traficul rutier pe DN 1C de la Cluj la Gherla. Canalizarea nu a mai facut fata si apa a intrat in curtile oamenilor". Oficialii de la primaria din Jucu nu au putut spune care este valoarea pagubelor.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

In comuna Iclod au fost afectate de inundatii mai mujlte gospodarii si in zona actioneaza mai multe motopompe, iar in comuna Bontida apa a afectat culturile si curtile satenilor.

Comentarii Facebook