Interlopul Ochiu Mic aproape i-a scos un ochi unui clujean acum 4 ani - FOTO

 

Interlopul Ochiu Mic, pe numele lui real Tudor Vancea, a fost implicat în 2011 într-un incident grav în clubul Allegria din Cluj-Napoca.

 

Acesta l-a lovit atunci cu o sticlă în cap pe Benny Vancea, un apropiat al cunoscutului Nelson Mondialu, cu care a intrat într-o altercație. Benny Vancea a povestit că a fost lovit cu o sticlă în cap și a fost tăiat la ochiul stâng. ”Am primit 112 zile de spitalizare și am rămas cu urme la ochi. M-a nenorocit pe viață și a scăpat fără probleme. Are relații bine puse, pentru că altfel îl condamnau. De câte ori mă vedea se lega de mine, fără frică”, ne-a spus Benny Vancea.

 

Clujeanul stabilit acum la București vrea să atragă atenția că interlopul ”Ochiu mic” nu este la prima abatere, dar procurorii l-au tratat cu ”mănuși”.

 

Tudor Vancea, zis ”Ochiu Mic”, a condus beat în noaptea de sâmbătă spre duminică și a lovit un taximetru pe Calea Turzii. Interlopul a fugit și a fost prins acasă, dus la secția de poliție, dar eliberat pentru că procurorii nu au considerat că reprezintă un pericol.

 

 

Starea taximetristului internat la Clinica de Urgență din Cluj s-a înrăutățit, iar, după ce s-a făcut examenul medico-legal, procurorii l-au chemat pe Tudor Vancea la audieri, dar interlopul nu a mai fost găsit acasă. Cel mai probabil Tudor Vancea a fugit din România.

 

Interlopul ”Ochiu Mic” a fugit de procurori. Nu a fost arestat la timp și acum e de negăsit

 

 

Colegii taximetristului de la Nova Taxi accidentat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, au făcut un anunț privind starea acestuia.

 

Vlad Boar, taximetristul care cobora Calea Turzii și a fost lovit în plin de Audi -ul A7 condus de Tudor Vancea, zis Ochiu Mic, este în stare foarte gravă.

 

Din pacate, tanarul nostru coleg are numeroase fracturi si e posibil sa-si piarda ochiul. In mod sigur ii va fi afectata capacitatea de a mai lucra vreodata”, susțin reprezentații Nova Taxi Cluj.

 

Veste TRISTĂ despre taximetristul făcut praf de interlopul Ochiu Mic. Ce fac anchetatorii e INEXPLICABIL

 

Comentarii Facebook