Interlopii Clujului plâng pe Facebook arestarea lui ”Becu”

 

Interlopii Clujului deplâng arestarea lui ”Becu”, considerat de ”viță nobilă” și un om foarte darnic. 

 

Robert Baciu se aștepta să aibă probleme cu legea, ținând cont de faptul că de 7 luni sunt în arest soția lui, sora și cumnatul, în același dosar. 

 

Vestea că ”Becu” a fost arestat și va fi extrădat în Franța s-a răspândit ca fulgerul, iar interlopii au început să povestească despre ”stilul” inconfundabil al lui Robert Baciu. 

 

Acum multă lume o să plângă lipsa lui Becu. El făcea cinste în cluburi. El dădea în centru bani la amărâți. Ajuta pe toată lumea.

 

La localuri, de ziua lui sau a celor din familia lui lua lumea bună și făcea cinste. Nu primea cadouri. Era de vița nobilă.

 

De ziua lui am vrut să-i dau un inel Damiani de aur alb cu diamant și a refuzat. A spus că îi poartă ghinion și poate îl arestează. Avea valoare de 3.700 euro”, a povestit unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Cluj. 

 

Deși i-a atras atenția lui ”Becu” că toată risipa atrage atenția asupra lui, Robert Baciu a spus că trebuie să se bucure toată lumea. 

 

Erau seri în care comanda la club și 30 de șampanii Moet, din care puteau bea toți cunoscuții. Avea bani și era darnic cu toată lumea”, a mai spus un apropiat al lui ”Becu”.

 

”Becu”, un renumit INTERLOP clujean, ridicat de mascați de acasă - Care sunt acuzațiile

Comentarii Facebook