Infractori, dați în urmărire internațională, prinși la Cluj


Doi bărbați, dați în urmărire națiuonală și internațională, au fost prinși, miercuri, de polițiștii clujeni.

La data de 31 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pentru depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate naţionale sau europene de arestare ori de executare a unor pedepse privative de libertate, precum şi pentru identificarea persoanelor care se sustrag urmării penale sau sunt dispărute”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Astfel, în jurul orei 06:00, poliţiştii au depistat pe Bulevardul Muncii, un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit naţional şi internaţional. Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă de către Judecătoria Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, un alt bărbat, de 31 de ani, din Sânpaul, urmărit naţional, a fost depistat de poliţiştii clujeni. Acesta are de executat 4 ani de închisoare pentru furt calificat, în urma unei condamnări definitive pronunţate de către Judecătoria Cluj-Napoca.

Tânărul de 21 de ani, în urma confirmării mandatului european de arestare de către Judecătoria Cluj-Napoca, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj, iar bărbatul de 31 de ani, în Penitenciarul Gherla.

Comentarii Facebook