Incident în trafic la Cluj. S-au ridicat barierele de la calea ferată în timp ce trecea trenul VIDEO



Un șofer clujean a fost protagonistul unei întâmplări ieșite din comun, în timp ce se afla în trafic. La o trecere cu calea ferată, două trenuri de revizie au trecut, iar bariera a rămas ridicată.

Bariera la nivel de trecerea cu calea ferată de pe strada Fabricii de Zahăr, din Cluj Napoca, una foarte intens circulată a rămas ridicată în momentul în care două trenuri de revizie a trecut prin zonă.

Clujeanul spune că în prima fază bariera a fost coborâtă de sistemele mecanizate după care s-a ridicat din senin. ”A trecut prima dată un tren iar bariera era coborâtă. Apoi, s-a ridicat bariera, coloana de mașini s-a pus în mișcare, și a apărut un alt tren de revizie. Apoi al doilea tren de revizie. Bariera a ieșit brusc din funcțiune, era și scoasă din uz, semnalele fiind oprite și cele luminoase și cele acustice. Dacă oamenii nu claxonau tare, mașina din față se tot ducea și era lovită de tren„, spune Răzvan, clujeanul care a filmat incidentul, potrivit evz.ro.

Chiar dacă bariera era ridicată, oficialii Regionalei de CFR Cluj susțineau în primă fază.că așa ceva nu se poate întâmpla în realitate. Directorul Regionalei CFR Cluj, Petru Cesa, a explicat apoi că era vorba de utilaje de lucru, care trebuiau să oprească.

Au intrucțiuni, teoretic, să oprească ca să treacă mașinile. Erau lucrări de reparații în zonă”, a spus oficialul, pentru sursa citată.

Comentarii Facebook