Incident EXTREM între o clujeancă și un șofer RATUC: A intrat peste mine la masaj, în timp ce eram dezbrăcată

 

O clujeancă a trăit o experiență șocantă cu un șofer RATUC, care a fost la un pas să o calce cu microbuzul.

 

Individul care conduce aceasta masina (aprox. 13:20, miercuri, 19 martie), parcat in curte pe dirobantilor 17-19, a incercat sa ma calce pe tunelul de intrare in curte de nervi ca l-a tinut taxiul din care coboram, pret de cateva secunde. Am strigat la el ”esti nebun?” si a sarit din masina ridicand mana la mine, zbierand agresiv si jignindu-ma. Cum e posibil asa ceva??????!”, a relatat S.P., pe Facebook.

 

Clujeanca a reclamat rapid cele întâmplate la directorul RATUC, Liviu Neag. ”În urma sesizarii mele privind incidentul de mai jos, dl Neag, directorul de la compania de transporturi de care apartine masina si soferul respectiv, m-a sunat sa isi ceara scuze pt neplacere si sa ma informeze ca soferul va fi convocat: fie isi cere scuze, fie isi va pierde locul de munca. Ideea e ca acest individ lucrează intre oameni, cu oameni si nu e la prima manifestare de acest gen”.

 

Sunat, cel mai probabil de șefi, șoferul a luat foc și a intrat peste clujeancă în salonul de masaj pentru a-și arăta mușchii. 

 

Între timp ce incerc sa ma relaxez la sedinta de masaj, soferul in cauza da buzna peste mine in salon, sa-mi ceara datele ca sa depuna EL cerere la politie - eu fiind dezbracata complet. Lavinia l-a invitat sa iasa, ca e in timpul lucrului”, și-a încheiat clujeaca povestea.

 

Foto: Șoferul microbuzului

 

Controlorii RATUC au luat pe sus un copil, dar doi romi au SCĂPAT! Un clujean a luat MĂSURI - FOTO

Comentarii Facebook