Incendiu la o hala industriala de pe Bulevardul Muncii! - VIDEO

 

Un incendiu a izbucnit sambata, 5 februarie, in jurul orei 18.00, la o hala de Bulevardul Muncii in care functioneaza o fabrica de incaltaminte.

 

Pompierii s-au deplasat la locul incendiului cu doua autospeciale cu apa si spuma, fiind asistati si de un echipaj SMURD.

 

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, locotenentul Andrei Biris, a declarat ca din primele informatii rezulta ca incendiul izbucnit pe Bulevardul Muncii la nr. 12 este semnificativ, fiind cuprinsa intreaga hala. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


UPDATE (18.24)


Politistii prezenti la fata locului precizeaza ca incendiul a izbucnit la o hala in care functioneaza fabrica de incaltaminte apartinand firmei Linea Marc Blu SRL.

 

Seful centrului operational al ISU Cluj, lt. col. Ioan Moldovan, a declarat ca "incendiul a izbucnit intr0un colt al halei de productie. Se pare ca produceau pantofi din piele naturala sau sintetica asta nu stim. Incendiul a fost lichidat. Structura de rezistenta a halei nu a fost afectata, doar cateva geamuri au fost sparte pentru a iesi fumul".

 

Modovan a mai spus ca interventia a fost ingreunata de fumul gros si nu s-au inregistrat victime.

Comentarii Facebook