Incendiu in Gherla, cu paguba de 215.000 de lei, din cauza unui minor de 15 ani, care a furat un cablu de curent


Un minor care a furat un cablu de curent de la un atelier de tamplarie din Gherla a provocat un incendiu soldat cu pagube in valoare de 215.000 de lei. Incendiul a izbucnit in 31 mai, in jurul orei 4.36 dimineata.

Pompierii au fopst sesizati ca pe strada Romana din municipiu, a izbucnit un incendiu, care a fost lichidat, fara a fi inregistrate victime. Pabuga a fost de un sfert de milion de lei si a fost distrus materialul lemnos depozitat.

"Din primele cercetari efectuate la fata locului, s-a stabilit ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la instalatia de alimentare cu energie electrica, ca urmare a sustragerii unui cablu electric de catre persoane necunoscute, fata savarsita in seara zilei de 30.05.2010", a declarat pentru Stiri de Cluj Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Politistii l-au identificat pe autorul furtului, un minor de 15 ani, din Gherla, care este cercetat pentru furt calificat si distrugere, iar Judecatoria Gherla a emis pe numele minorului un mandat de arestare preventiva pe o durata de 14 zile.

Comentarii Facebook