Încă o victimă în urma accidentului feroviar de la Cluj! Fetița de 9 ani a murit la spital



Încă o persoană a murit în urma accidentului petrecut, vineri dimineața, în localitatea clujeană Negreni, unde un autoturism 4x4 a intrat în coliziune cu un tren.

Fetița de 9 ani, care a fost dusă cu elicopterul SMURD la Sputalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș, nu a putut fi salvată, aceasta fiind în stare foarte gravă chiar și după operația suferită.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că starea fetiţei aduse cu elicopterul SMURD la SCJU Târgu Mureş, în urma accidentului grav petrecut între localităţile Bucea şi Negreni, judeţul Cluj, a rămas gravă şi după operaţia suferită, în final aceasta nemaiputând fi salvată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A suferit o pierdere masivă de sânge, în ciuda faptului că i s-a administrat sânge, sângera difuz, de peste tot, şi nu a putut fi salvată. A fost operată de ruptură de splină, 1.200 de mililitri de sânge i-au scos din abdomen. Medicul de gardă mi-a spus că, chiar şi după operaţie, era în stare foarte gravă”, a declarat Negoiţă, potrivit căreia decesul era consemnat la preluarea turei de dimineaţă, ceea ce înseamnă că fetiţa a murit peste noapte.

Un accident grav a avut loc, vineri dimineața, la ieșire din loclaitatea clujeană Negreni, între un autoturism 4x4 și un tren.

În urma accidentului trei persoane, o femeie de 36 de ani, o fetiță de 9 ani și un băiat de 15 ani, au fost rănite grav. Femeia de 36 de ani a murit la câteva ore de la accident.

De asemenea, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului se afla minorul de 15 ani.

Comentarii Facebook