În Hașdeu, căminele au băi INFECTE: E mucegai și geamurile sunt bătute în cuie pentru că pică - FOTO

 

Băile din unele cămine studențești din Hașdeu sunt infecte. Igienizarea se face în octombrie, când vin studenții, iar în rest nici măcar nu se poate face aerisire, pentru că geamurile sunt bătute în cuie. 

 

Vreau sa va prezint cam cum arata o sala de dusuri a caminului 8 din Hasdeu. Mucegaiul de pe tavan e acolo din octombrie, iar holsuruburile au fost fixate pentru ca pica geamul (acum nu se mai poate deschide) mirosul este infernal”, povestește un student.

 

În principiu situatie se petrece in fiecare an. Probabil vara curata ca le trebuie aviz de functionare si apoi nimanui nu ii pasa.

 

Este baia de la etajul 1. Situatie este similara și la parter... Fiecare etaj are baie, mergem în slapi si cu prosop/halat pe noi, facem dus rapid si iesim (de o vreme si apa calda e limitata).

 

Mirosul e urat si miros de mucegai... E periculos. Sporii de muceigai pot provoca pneumonii severe. Si nimeni nu ia masuri... Cand venim in octombrie e cat de cat curat, apoi incet mucegaiul revine si nimanui nu ii mai pasa pana anul urmator. De prin 2008 am inteles ca situatia e tot asa. Eu sunt aici din 2012 si asa a fost mereu”, a mai spus tânărul. 

 

 

 

Vom reveni cu poziția administrației căminului, care nu a putut fi contactată.

 

Căminul 8 este în proprietatea USAMV Cluj.

Comentarii Facebook