In ciuda crizei, Primaria Cluj-Napoca mentine gratuitatile si reducerile la transportul in comun

Primaria Cluj-Napoca anunta ca abonamentele gratuite pentru pensionari vor fi valabile pana la sfarsitul anului. In total, 50.000 de varstnici circula gratuit pe mijloacele de transport in comun.

 

"Ii asigur pe seniorii orasului ca bugetul din acest an poate suporta gratuitatile pe care le-am acordat. Toate sumele necesare au fost prinse in bugetul local si atata timp cat voi fi primar voi face tot ce imi sta in puteri pentru a pastra abonamentele gratuite pentru pensionari pe mijloacele de transport in comun", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Primarul a anuntat ca de reduceri si gratuitati pe transportul in comun vor continua sa beneficieze si celelalte categorii de persoane care detin astfel de abonamente: elevi, studenti, fosti detinuti politici, eroi ai revolutiei si someri.

 

"In prezent, in municipiul Cluj-Napoca, beneficiaza de gratuitate pe toate liniile RATUC pensionarii cu venituri de pana la 1.300 lei si de gratuitate pe o linie pensionarii cu venituri cuprinse intre 1.301 lei si 1.500 lei. Un total de peste 50.000 de persoane varstnice beneficiaza de gratuitati la transportul in comun", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei.

Comentarii Facebook