”ÎMPREUNĂ SPRE ÎNVIERE”! Concert extraordinar de Pricesne

 

Parohia Ortodoxã ”Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” din Florești îi invită pe clujeni la un Concert Extraordinar de PRICESNE, intitulat: "ÎMPREUNĂ SPRE ÎNVIERE"!, care va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, în data de 6 aprilie 2017, de la ora 19:00. 

 

Concertul de Pricesne va fi susținut de Părintele Ovidiu-Ciprian Marțiș împreună cu invitații: CLUBUL VEDETELOR Muguri de Folclor coordonați de Maestrul Alexandru Filip, Sara-Maria Marțiș, Larisa Boiciuc, Cornelia Goția, Diana Cârlig-Bledea și Ionuț Bledea, Adriana Irimieș, Vlad Verdeș, Anuța Iuga, Rafila Bărbos, Oana Bozga-Pintea, Ileana Matus și INVITAȚI SURPRIZĂ! 

 

În cadrul acestui eveniment cultural artistic va fi lansat și ultimul album de PRICESNE al Părintelui Ovidiu-Ciprian Marțiș.

 

Scopul spectacolului este acela de a sprijini ctitorirea Bisericii Parohiale ”Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”. Sf. Ciprian al Cartaginei spunea: ”Cine nu are Biserica de Mamă, nu-l are pe Dumnezeu de Tată”.

 

Invitațiile se găsesc la Biserica Parohiei, respectiv, la agenția de bilete a Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook