Foame mare la Cluj ! Desi existau 840 portii, cei 300 de spectatori s-au imbulzit sa prinda mancarea gratuita - VIDEO si FOTO

 

Clujenii au fost la un pas de a se calca in picioare la Campionatul International de Gatit in Aer Liber. Aproape 300 de persoane s-au inghesuit sa prinda o portie din cei 210 pui gatiti, in tentativa de doborare a recordului mondial.

 

Oamenii, de toate varstele, s-au impins cat mai aproape de intrare pentru a fi siguri ca pun mana pe mult asteptata bucata de pui gatit.

 

Organizatorii si oamenii de ordine au fost nevoiti sa intervina pentru  a preveni distrugerea bunurilor si accidentarea oamenilor.

 

O femeie cu un copil a trebuit escortata de organizatori pentru ca nu mai rezista imbulzelii. In final organizatorii au reusit sa formeze un cordon care a oprit multimea si au permis rand pe rand accesul tuturor persoanelor.

 

Intrebati de reporterul Stiri de Cluj de ce se imping cand sunt suficiente portii pentru toata lumea, toti spectatorii au negat cu vehementa ca ar fi facut asa ceva. 

 

Comentarii Facebook