IMAGINI DUREROASE de la parastasul Aurei Ion. Fratele tinerei a căzut în genunchi - VIDEO

 

Familia Aurei Ion a organizat un parastas în Munții Apuseni. Părinţii şi fraţii tinerei au urcat, luni, pentru prima oară la locul unde avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prăbuşit.

 

Durerea a fost atât de apăsătoare, încât mama Aurei Ion abia s-a ţinut pe picioare, iar fratele tinerei a căzut în genunchi în zăpadă şi a început să plângă, ţinând în mâini o lumânare, informează România TV.

 

Studenta Aura Ion a fost declarată cetăţean de onoare al localităţii Horea. ”Am hotărât prin Consiliul Local să se dea plachete comemorative celor doi decedaţi, victime ale accidentului. I s-a dat şi Aureliei Ion, dar din familie nu a venit nimeni să o ridice şi sperăm să vină în zilele acestea. Poate şi durerea a fost prea mare. Sunt unele persoane care trec greu peste nişte momente”, a declarat Marin Nicola, primar Horea.

 

Moții care au găsit avionul prăbușit în Apuseni au rămas niște oameni simpli. Cer să se afle ADEVĂRUL

 

Pe 20 ianuarie 2014, un avion medical s-a prăbușit în Munții Apuseni, la limita județelor Cluj și Alba. Studenta Aura Ion și pilotul Adrian Iovan au decedat, iar alte persoane au fost rănite.

Comentarii Facebook