Imagini dramatice de la accidentul de pe Calea Florești. Șoferul vinovat s-a spânzurat - VIDEO

 

Un grav accident de circulație soldat cu rănirea a mai multor persoane, între care și doi copii, s-a produs duminică seara, în jurul orei 23.30, lângă Polus.

 

Fordul mergea spre Floreşti, Megane-ul si Laguna veneau spre Cluj, şoferul Megane-ului avea viteză foarte mare şi l-ar fi acroşat din spate pe cel cu Laguna. Din ce am înţeles şoferului Fordului a zis că la un moment dat cum mergea spre Floreşti numai scântei a văzut la depărtare şi că venea spre el Megane-ul. În Ford era o femeie, şoferul şi un copil care a fost rănit grav din ce-am înţeles şi este la reanimare. Copilul are 4 sau 5 ani din ce-am înţeles. În Laguna la fel tot o familie era. Şoferul vinovat de producerea accidentului cel cu Megane-ul a fugit de la locul accidentului şi s-a sinucis. Cică ar fi avut o condamnare şi era căutat de poliţie. S-a speriat când a văzut oameni întinşi pe jos şi copii urlând de durere cică s-a dus şi s-a spanzurat, nu ştiu sigur din ce-am inteles îi aştepta acasă şi cu 2 minute înainte i-ar fi sunat să se asigure că ajung ş apoi s-a produs nenorocirea, ne-a relatat o persoană aflată la faţa locului”, a relatat un martor.

 

Un șofer a oprit și a început să filmeze, chiar în momentul în care copiii erau scoți din mașină. ”Îi duc eu la urgență. Haideți aici!”, a strigat acesta. 

 

Poliția a confirmat că, după ce a produs accidentul șoferul de 30 de ani din Turda, care se afla la volanul unui Renault Megane. 

 

Citiți AICI detalii despre șofer. 

Comentarii Facebook