banner vertical 155x600 ACI.jpg
banner vertical 155x600 ACI_1.jpg
Image 1 of 4

Social

Imagini din cel mai înalt bloc din Cluj-Napoca. Va avea 25 de etaje - FOTO

   

Turnul va avea 25 de etaje, iar acum a ajuns la nivelul 17, iar muncitorii vor mai avea de turnat încă 8 etaje. 

 

Blocul a provocat un adevărat scandal cu oamenii din zonă, care au reclamat că s-a distrus o stradă pentru ca dezvoltatorul imobiliar să își ducă proiectul la finalizare. Beneficiarul este omul de afaceri Radu Vlas, apropiat de primarul Emil Boc și de fostul PDL. Vlas a deținut și televiziunea Alpha TV și a primit toate aprobările pentru a ridica parkingul din spatele Halei Agroalimentare din Piața Mihai Viteazu pe un teren obținut în concesiune. 

 

Blocul a primit aviz de la Comisia de Urbanism a Consiliului Local Cluj-Napoca încă din ianuarie 2008, însă autorizaţia de construire a fost eliberată abia în vara anului 2012. Criza a făcut ca proiectul să fie pus la ”păstrat”.

 

În 2011, împotriva clădirii s-a pronunţat însuşi primarul interimar Radu Moisin (PDL): ”Eu nu am vrut să rămân în istorie ca şi Funar (fost primar al oraşului-nr) care a semnat autorizaţii pentru blocuri din Bună Ziua, blocuri de care nu se mai vede oraşul. Un astfel de bloc este o ruşine pentru municipiu. Este o solicitare care depăşese limitele urbanistice şi pe cele ale bunului simţ”.

 

În 2012, însă, proiectul iniţiat de firma Imperial Developement a fost cumpărat de Radu Vlas. În aceste condiţii, primarul Emil Boc, revenit în 2012 pe fotoliul de edil-şef în 12 iunie, a semnat autorizaţia de construire peste circa o lună de zile, în data de 6 iulie. La toate sesizările făcute de cetăţeni, Primăria a răspuns că proiectul a fost autoritzat în mod legal şi eventualele nemulţumiri trebuie rezolvate în instanţă, scria atunci Adevărul.ro. Aceeaşi poziţie a fost comunicată ieri şi de  Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei: ”Din punctul nostru de vedere, proiectul este autorizat şi dacă se respectă prevederile autorizaţiei se poate construi blocul de 25 de etaje”. Acelaşi răspuns l-au primit oamenii şi de la Consiliul Judeţean, Prefectură şi Inspectoratul de Stat în Construcţii. 

 

 

Arhitecții clujului au ridicat îndiscuție problema CUT -ului (coeficientul de utilizare a terenului) de 6,5.

 

CUT de 6,5 este exagerat de mult. Planul urbanistic general limitează CUT la 4, iar 4 este un CUT mare. În Cluj intensitatea folosirii terenului atinge un CUT de aproximativ 3. I s-a dat un randament enorm faţă de cât teren are la dispoziţie acest bloc turn. Construcţia este cu atât mai riscantă”, spunea Șerban Ţigănaş, președintele Ordinului Arhitecților.

 

Planurile urbanistice noi nu prevăd un CUT peste 4. Ceea ce se face la blocul cu 25 de etaje este un element de hiper-randament care ridică şi o serie de riscuri. În primul rând, deoarece este atât de înaltă, ea trebuie să arate excepţional, altfel va fi un eşec total, mai ales că va fi şi un punct de referinţă pentru zona respectivă.

 

În al doilea rând, riscă să păţească la fel ca blocurile turn din spate de la Billa, care nu au mai fost terminate. Deoarece blocul cu 25 de etaje are un gabarit excepţional, poate deveni o pacoste pe termen lung. Dacă ceva nu merge bine, indiferent că e pe plan financiar sau tehnic, riscă să rămână totul în aer.

 

Un alt risc important priveşte spaţiile aferente viitoarei clădiri. Ea este foarte aproape de strada principală şi poate constitui o problemă pentru circulaţia de acolo. Este un trafic intens şi este uşor să apară tulburări, pot fi generate ambuteiaje, dacă nu se va construi corect.

 

Eu nu spun că este imposibil de construit sau că este imposibil să fie funcţională. Trebuie totul analizat cu multă atenţie la detalii pentru că este vorba de o construcţie sofisticată. Sau aş putea spune că face parte din altă specie”, mai atrăgea atenția arhitectul, conform Ziua de Cluj.

 

Toate aceste lucruri nu au fost luate în considerare.

coral1_1_1.jpg
2-10-2018, 16:11
28809 vizualizări
65 comentarii
ha ha ha !4-10-2018, 8:05
Fraierii astia condusi de Boc se cred buricul lumii in prostia lor. Se lauda cu 25 de etaje in timp ce moldovenii construiesc la Chisinau doua turnuri cu 30 de etaje. Si nu se lauda.
Nico3-10-2018, 20:50
O sa semene cu Baia Mare care are un turn mandru si localnicii il denumesc " orasul cu poola in sus". La noi o sa fie "metropola cu putzulica in sus".
traian3-10-2018, 19:32
COLUMNA LUI TRAIAN
ce stiri voi3-10-2018, 15:12
e foarte buna aplasarea. e fix cum intri in cluj dinspre vestul europei. sa para asa la prima impresie un oras impunator. zgarie nori nu are oricine la 10 m de la tabla de intrare in oras.
poov3-10-2018, 11:52
Blocul vom vedea cum va arata, zona e foarte prost aleasa, o sa fie exact ca nuca in perete.

Un astfel de bloc se putea construi pe langa Gara, nu in acea zona, in primul rand ca nu se va potrivi cu restul blocurilor de acolo si va incurca si circulatia.

Se vrea un fel de Platinia... alta panarama arhitecturala, facuta intre case, dar cand ai bani si primar voitor, faci orice!
vgsbh3-10-2018, 12:58
majoritatea caselor de pe motilor sunt niste ruine fara valoare care trebuie rase. nu zic ca trebuie facute blocuri in locul lor
hmm3-10-2018, 15:14
daca sunt fara valoare eu zic sa incerci sa cumperi una. sau sa inchiriezi ca spatiu comercial. ramai uimit cat de valoroase sunt cocioabele de pe motilor.
..... 3-10-2018, 15:57
Fără valoare?.... Cocioaba din spatele stației de pe Moților vizavi de Platinia a fost vândut cu 500000euro.
bhnd3-10-2018, 20:54
da, sunt niste cocine cu preturi exorbitante care ocupa spatii valoroase. si am spatiu comercial pe motilor care a trebuit renovat de la stadiul de cocioaba, deci cunosc. normal ca nu toate sunt in stadiul acesta, dar majoritatea da.
alex4-10-2018, 10:19
blocul acesta este superb pacat ca taranii contesta...daca se facea de 4 etaje tot contestau ...blocul acesta a crescut valoarea cosmeliilor vechi de 50 de ani alaturate././.asa trebuie sa arate un bloc la intrarea in oras....cat despre strada Motilor sper sa rada toata strada de cosmeliile hidoase si sa faca blocuri sau orice altceva....incet incet se va schimba fata Clujului datorita acestor constructii care se fac cu cap....arhitectural exterior si interior....degeaba lumea da sute de mii de euro pe blocuri in Buna ziua care sunt hidoasee...blocuri cu acoperis de case numai la noi exista ....
Iosif3-10-2018, 11:36
O monstruozitate de care sincer orasul nu avea nevoie. Clujul este un oras vechi, avem cladiri frumoase de sute de ani, de ce pana mea trebuie sa construim turnuri? Altii prin strainatate nici nu stiu cum sa protejeze mediul si sa nu strice si mai mult orasele pline de cladiri istorice, noi bine ma, da-i sa puta,cat mai mult beton, sa fie o jungla ca la carte de beton.

Voi chiar nu simtiti ca orasul devine sufocat? E efectiv prea mult beton peste tot ,prea multe cladiri construite dea-am plea.....E prea mare foamea prin imobiliare, se construieste in prostie si fara sa ii pese cuiva de norme, reglementari, estetica, de orice. Se vor vinde apartamente acolo la preturi halucinante, din banii aia mergi la nici 10K de oras si iti cumper casa cu tot cu teren de minim 800metri patrati. Da lasa ca ii bine, sa stea cativa marlani pentru 100-140 mii de euro in ceva apartamente "ultrafinisate" in o hidosenie din beton, respirand aerul plin de noxe de afara. Merita ce sa zic.... E ca si cum ai cumpara un palat de 500de mii de euro langa patarat, ai palat, dar tot langa patarat esti.
hopaaa3-10-2018, 15:19
in exemplul tau ai casa cu teren dar tot la tara stai si tot sat gugustiuci comuna mara de sus scrie pe buletin. nu e ca si cum ai avea casa si teren de 800 m in andrei muresanu sau in gruia.
Iosif4-10-2018, 9:31
Satele din apropiere nu sunt tocmai nedezvoltate, nu uita ca nu suntem acu 20-30 de ani, sa nu ai apa in casa, sa mergi la fantana sau sa ai buda in curte.

Si daca ai avea 800 chiar si 1000 de metri patrati in gruia sau andrei muresanu. Tot in sufocatul de oras trebuie sa locuiesti. Tot in mare esti inconjurat de beton, sau crezi ca andrei muresanu va fi mereu plin de case, nu vezi cum se tot construiesc blocuri prin zonele mentionate? Nu mai sunt vremurile de alta-data. Clujul a devenit extrem de poluat si galagios, iar satele sunt modernizate, mai nou peste tot ai net ai toate utilitatile si ai si drum asfaltat care sa te duca catre locul de munca.

Cu cat mai mult se construiesc blocuri si mai ales turnuri de genul, cu atat mai stufos si sufocat va deveni orasul.

Sincer putin ma intereseaza ce ar scrie pe buletin, ma intereseaza mai mult sa duc un trai ceva mai linistit si sa respir un pic de aer curat, daca tu doresti sa te trezesti nu la ciripit de pasari ci la frane,claxoane si injuraturi. ce sa zic...bravo tie. La fel, daca doresti sa vezi nu un pic de natura cand deschizi geamul ci numai beton cat vezi cu ochii....
fgdbh3-10-2018, 11:35
am vazut la fata locului o randare (poza) cu aspectul final al blocului. vreau doar sa spun ca in acea poza, blocul arata super comunist, un mamut vopsit alb, simplu, fara nicio estetica sau valoare arhitecturala, in afara de inaltime ... parca e blocul spray pe steroizi. sper din tot sufletul sa nu fie acela aspectul final al blocului. faceti ceva balustrade la balcoane mai frumoase din sticla, adaugati ceva elemente decorative, orice dar faceti ceva
mario3-10-2018, 11:35
Inca o dovada ca in Cluj se construieste aiurea, iar obtinerea autorizatiilor nu este o problema daca se apasa butoanele care trebuie. :))
Mary3-10-2018, 11:22
Blocul este perfect asa cum este, zona aleasa e de rahat...si nu ca zona ar fi proasta ci este asezat exact ca o p_ _ ă in drum! nu contest dnule Teodor Arapasu si stim ca va fi un real succes si foarte vanat de cumparatori, insa trebuia aleasa alta zona, nu acolo, nu la intrare in Cluj, nu atat de aproape de drum, nu in fata acelui bloc caruia i-ai distrus vederea spre Hoia, insa interesele financiare au fost mult prea mari incat sa conteze aceste aspecte...exact ca o sula in drum arata...din cauza pozitiei si asta nu o poate contesta nimeni...cred ca si dezvoltatorul in sinea lui gandeste asa...dar ce mai conteaza daca iasa banul
Doc3-10-2018, 10:36
25 de etaje in Cluj?...de ce nu? In toate oresele mari europene sunt cladiri care depasesc chiar si 30-35 etaje.
DAR, era oare chiar nevoie sa faca sula asta la intrare in Cluj? Oare era chiar nevoie sa-l faca intr-o zona deja "reglementata"?
Aici este problema administratiei locale, nu au viziune. Ei trebuie sa prevada lucruri de genu si sa stabilieasca zone unde sa faci 3-4-5 blocuri de genu, cu infrastructuriile aferente, parcuri si alte facilitati.
Dar ca la noi...buna ideea, dar prost pus in practica.
pope3-10-2018, 10:33
Cum se pot face de cacao unii oameni. Azi, dl. Tiganas. Uite, domnule arhitect, ca se lucreaza si se va termina...nu pot intelege cum acest bloc fiind in apropierea strazii „ poate constitui o problemă pentru circulaţia de acolo” si poate „genera ambuteiaje”??? Pe de alta parte, cred ca este „ o construcţie sofisticată” sau ca „face parte din altă specie” se refera la faptul ca nu este „ marca ”Tiganas sau proiectul unor firme de proiectare „agreate”...
Supăratul3-10-2018, 11:24
Nu, dl. Ţigănaş nu se face de cacao, ci are dreptate. Cum rămâne cu CUT-ul de 6,5 ? De ce acestui "dezvoltator" să i se permită un asemenea CUT iar altuia numai 4 ? Şi da, poate o fi o problemă cu circulaţia din zonă, inclusiv ambuteiaje, când dimineaţa la 7.30 vor să iasă simultan 100-200 de maşini din parcarea subterană. Şi da, este o construcţie sofisticată, cine este de specialitate sau are măcar o şcoală superioară, înţelege de ce (de ex. apăsarea asupra solului/fundaţiilor este deosebită, nu ca la un bloc obişnuit).
Dar este mai uşor să comentezi în aer, decât să gândeşti puţin.
pope5-10-2018, 9:22
esti comic sa nu spun „varza” !
poov3-10-2018, 8:48
25 de etaje, dar cate locuri de parcare?
Zgarie 3-10-2018, 9:00
Indiferent de cate parcari vor fi construite, banuiesc ca sub bloc ca altundeva nu exista posibilitatea, aleile vor fi blocate. Ferice vecinilor zgarie norului!
rody3-10-2018, 15:28
sunt doua etaje de parcari subterane. am citit in alt articol referitor la acest bloc. deci sunt parcari cat de cat. probabil 4 locuri la 5 apartamente. ceva de genul
andi3-10-2018, 8:42
nimeni nu spune ca apartamentele din bloc sunt de toata jena, stalpii de rezistenta au minim 1m x 1m si in dormitoare intre 2 stalpi sunt "incastrate" paturile, camerele sunt mici ca si suprafata,
in plus mai are o problema cu un lift din fata, sub lift sunt parcari iar din cate stiu eu nici un furnizor de lifturi nu isi asuma raspunderea ca sa monteze un lift panoramic si sub el sa fie o parcare.
si daca bine tin minte mai era o problema si cu pilonii din fundatie, dar asta era acum vreo 2-3 ani.... se pare ca aia "sa rezolvat".
asa ca liber la cumparat cu 2-3-4-5 mii de ieuro /mp.....

am spus io ca boboru e prost...
Dana3-10-2018, 10:17
Nu , în acest bloc vor fii penthouse-uri apartamente în adevăr marii iar acest bloc va avea jos 2 etaje de locuri de parcare , va avea helicopters sus dacă se intampla un accident , vor fii magazine multe jos iar apartamentele foarte mari , credetima eu sunt un fel de coordonator si stiu ce se va întâmpla.
pope3-10-2018, 10:45
Ce stii tu despre „stalpii de rezistenta” care „au minim 1m x 1m” ca sa poti emite verdicte in spatiul public? Ai studii de specialitate? Te-ai documentat vorbind cu specialisti? Ai aflat macar ce armatura si ce tip de beton se foloseste? Este o moda ca toti neavenitii (sa nu spun prosti) se afla in treaba si se cred experti in tot si toate, doar de dragul de-asi vedea ineptiile in ziar !
Razvan3-10-2018, 10:46
Draga Dana, prima oara invata sa scrii corect in limba romana si apoi scrie pe site-uri si retele de socializare. Imi imaginez ce treaba buna va iesi daca acest proiect are asemenea coordonatori care nu cunosc limba romana ( notiuni elementare ).
andi3-10-2018, 14:14
dana draga, io ca si b***** m-as intalni cu tine sa te invet un pic rumaneste, ca vad ca ai o problema cu limba ta materna...
nelson mondialu3-10-2018, 15:43
fiecare apartament dispune de tehnica audio video. ciripesc pasarele ambiental,; inagini video cu lac, poiana in padure, dealuri verzi alea alea. tie tata cu tehnica video? :)))) hahahahaaa
bula3-10-2018, 7:42
am auzit ca s-a inclinat deja 0.7mm
Arhiducele de Cluj3-10-2018, 7:35
Iară vorbește Țigănaș marele arhitect care și-o bătut joc de stadion. Să faci stadion într-un oraș care plouă și să nu unești acoperișul. Plus că e și scurt. Și e si președintele arhitecților. Țigă lasă-ne cu sfaturile tale.
Pupincuristul3-10-2018, 0:31
Ioi ce fain ii la Cluj.Blocuri ca-n America,zirie norii,si masini multe,ioi da fain ii la Cluj.
hm . . . . . . .3-10-2018, 1:29
Cine va avea curajul sa locuiasca sau sa lucreze in acest bloc cand se stie ca este ridicat cu lucratori care pana ieri au muls vaca.
seful blocului3-10-2018, 6:22
deja sunt vandute toate apartamentele. mai am ceva spatii comerciale de inchiriat la nivelurile de jos. apartamentele le-am dat toate pe cand sapam fundatia
Vasile3-10-2018, 7:35
Dar ceva spatiu verde sa aiba ce respira IT-istu ati facut domnu sef rechin imobiliar????Sau astia n-au nevoie de oxigen,il iau din mediu on-line ???
mica2-10-2018, 23:47
uii comunistii cum striga ca din gura de sarpe ca se face ceva in oras.
baaa, voi ziceati de blocu asta ca va ia lumina, cand toata umbra o face catre pod baaa boboilor.

auzi dom'le la arhitectu lu peste, cu coeficientu lui de smecher.
pai boss, in new york pe mlastina au coeficientu de 1000, tu dinozaur ramai la 3, ca atat stii sa numeri.
demos cratos3-10-2018, 6:24
Asta inseamna democratie, pot posta toti bolnavii psihici si toti analfabetii. Asa-i Petrica, scula mica?
q.e.d.3-10-2018, 10:50
demos cratos, ai dreptate ! dar fi sincer...tu in care categorie te incadrezi ?
pop ion2-10-2018, 23:43
un peisaj de vis, din doua parti minunatele blocuri socialiste, in celelalte doua superba comuna floresti si impresionanta vedere spre grigorescu. merita luat apartament in acest megaextrabloc.
frank3-10-2018, 7:46
touche !
hmmm2-10-2018, 23:17
Miroase a secu.
z3-10-2018, 7:19
a secu, a pocaiti ... daca nasii sunt radu vlas (omul lui buda) si boc , e filiera neoprotestanta-utecista
q.e.d.3-10-2018, 10:55
citindu-te, mie-mi pute a...p.s.d.
Ina2-10-2018, 22:44
Cum să conteze binele clujenilor, când șpaga pentru o autorizație de construcție este de 10,000 euro/nivel? Pentru blocul cu pricina, utecistul și acoliții lui, au încasat 250,000 euro.

Chipurile avem un primar cinstit: este filmat mergând pe jos (pentru că nu a fost în stare să gestioneze Clujul în 15 ani de "domnie-mitocănie"), trăgând la coasă/lopată/deszăpezire, după ocazie, stând călare pe spatele clujenilor cu fiecare untold nenorocit - în fapt ploadele lui sunt multi-milionare în valută, datorită corupției și necinstei sale.

Un astfel de edil, pentru astfel de alegători - oare merită Clujul mai bine ? Încotro ne îndreptăm ?
slie2-10-2018, 19:49
Bocu Reales peste Cluj va veni si va pleca cu helcopterul si isi va avea sediul in turn, ca Tromf!
dan2-10-2018, 18:51
Vasile Puscas,Metz si alti milionari cand pun piciorul in primarie,aia devin slugi,niste sclavi ordinari.
Napoca2-10-2018, 18:17
Gasca Boc+Tise cand o sa ajunga la puscarie oare ?!?
SATUL2-10-2018, 18:27
Au ajuns si mocanii la etajul 25 , cand pe New York sunt la 125 inca de acu 40 de ani. . . .
@satul2-10-2018, 19:13
nu putem compara clujul cu NY-ul. in multe alte orase mari din lume nu sunt cladiri de genul celor din NY. nici blocul acesta nu se prea pupa cu infrastructura noastra, dar unul de 100 etaje...
bogdan PT @satul2-10-2018, 19:43
esti un Prost

acum 1 5 0 de ani si NY-ul arata ca Clujul, dar s-au apucat baietii de construit, nu a contat ca nu "se potriveste" cu mizeriile de dinainte

asa au ajuns unde sint astazi, in timp ce noi tot "pastram" si ramanem cu "infrastructura" de TARG
@bogdan2-10-2018, 20:43
esti o proasta
adica alte orase europene din Franta,Germania,Italia au infrastructura de TARG doar pt. ca n-au cladiri de 100 de etaje??fah esti proasta rau,rau de tot atunci
Bogdan PT Prostul2-10-2018, 21:07
Aici ajungi la vorba ta, nu putem compara clujul cu c mic, cu orasele "europene" din ...Franta,Germania,Italia.... :-)

Acelea NU SUNT TARGURI, clujul, din pacate, da.

O sa-ti dai seama cand vei calatori si putin dincolo de Gyula.
Cornel3-10-2018, 10:43
du-te la NY daca iti place asa mult, mai scapam de un prost
Neutru2-10-2018, 18:13
Eu zic ca sta intr-o parte blocalaul ca turnul din Pisa. Locatarii vor fi alpinisti levitatori, arata mizerabil , ca un kkt urias , mai bine plantau un vrej de fasole ca Jack, mergeau pana in cosmos si acolo dadeau de bestie
cosasul pitic2-10-2018, 18:17
Se vede clar din poza ca sta intr-o parte! Dar... la ce sa te astepti din partea unui cosas de rakitele...
Oda mokanului2-10-2018, 18:30
Bocu, Primul Arhitect al tarii!! Sa ne traiti, tovarase Boc, va vom vota si in 2050 !
s*** pula ba2-10-2018, 22:08
acelasi idiot mancator de c a c a t a comentat de 3 ori? Saracu :)) mai tragi prenandez din punga bosorogule? S***-mi-ai toata branza de pe p***
q.e.d.3-10-2018, 11:05
Iata unul din majoritatea postacilor „anti” si pro p.s.d., care lasa perdeaua sa vedem intreaga turma...frumos limbaj, frumoase caractere!
Neutru3-10-2018, 17:33
Nenea sau mai degraba tanti"s... poola ba" , cred ca ma-ta a comentat aici dupa ce te-a supt la poola nespalata cu branza asa cum te lauzi ca o ai , cu o mana te scarpini la blenoragia anala de la tigani , cu alta ma injuri pe mine de la tastatura infecta plina de slanina ranceda ingurgitata ca sa nu crapi de foame amaratule, bah excrement umanoid, bah cretinoidule nici m*** nu-ti dau ca ai gura rece si buboasa, da-te-n mortii ma-tii de m**** utecist, conducta de zoaie purulente, te fac arsice, te fierb in cazan si te dau la porci, dar si aia te borasc asa esti de urat.Eu nu am injurat in mesaj dar pentru tine fac o exceptie, vin la mormantul tau cand o sa mori si ma pis pe starvul tau putrefact jegos ce esti.
dinamita2-10-2018, 18:06
ar trebui sa punem mana de la mana si sa dinamitam totul acolo
VOTATI BOC2-10-2018, 17:03
ACOLO V-A FII BIUROUL LUI BOC, DE LA INALTIME V-A POCNI EL DIN BICI SI VA STAPINI CLUJUL!!
Bocaiala2-10-2018, 17:27
Vezi, vezi, eu zic sa nu zici de doua ori ca numa ce se suie Piticul... Nutellisti, hai veniti sa va sustineti Idolul !
boc ancu2-10-2018, 17:38
Lasa ca vine si tranta cea mare, la cum o jefuit si batjocorit Clujul, sa se suie sus de tot, cu cat mai sus cu atat mai mare cazatura. Si pana la Gherla o sa se pravale, nemernic ordinar. Poate sa se uite de acolo , de la etajul 27 cum se chinuie oamenii in trafic, in masini, autobuze, nu-i ajute Dumnezo de pagan!
hihihi2-10-2018, 17:59
Sile sooge poola
gylda2-10-2018, 18:03
De acolo Boc o să vadă până la Gherla şi de acolo la Răchiţele!
Ăştia sunt frustrări de piticanii!
Doamne că mulţi bani au supt băsiştii de pe bietul Vlas!
Cânda le va spune el pe toate!

Cele mai citite ştiri din Social

5895 vizualizări
22-10-2018, 14:43
O pădure din Beliș a dispărut peste noapte! Hoții se joacă cu pădurarii: Nu-i prind pentru că nu se vrea» Vezi tot
2559 vizualizări
23-10-2018, 15:12
Cluj: Chioșc din bani publici la 3000 de EURO / mp, care stă gol de doi ani» Vezi tot
2210 vizualizări
22-10-2018, 13:57
Cluj, Parcul Central: Elevi după ore spărgeau o gheretă pentru a fura produse - VIDEO» Vezi tot
1795 vizualizări
23-10-2018, 14:37
Tânăr amendat pentru că a făcut grafitti pe o clădire din Cluj. Boc vrea să mărească drastic sancțiunile» Vezi tot
1407 vizualizări
22-10-2018, 21:18
Accident mortal pe centura orașului Gherla» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?