Imagini cu mașina incendiată după accidentul mortal de pe Corneliu Coposu - FOTO

 

Șoferul care a accidentat mortal, luni dimineața, o femeie de 71 de ani, pe strada Corneliu Coposu a fugit și a dat foc mașinii. 

 

Bărbatul s-a dus în Baciu, satul Popești, și a dat foc mașinii într-o pădure. Mașina a ars complet pentru ca toate probele să fie șterse. Fotografiile au fost prezentate de Clujust.ro.

 

Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni, iar șoferul a fost identificat cu ajutorul cetățenilor.

 

Poliţiştii clujeni au reuşit identificarea conducătorului auto care la data de 23 aprilie a.c. a accidentat mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca o femeie în vârstă de 71 de ani, fugind ulterior de la locul accidentului”, informează IPJ Cluj.

 

Clujenii s-au ”mobilizat exemplar oferind informaţii poliţiştilor, aceştia au găsit autoturismul implicat în accident, abandonat în zona localităţii Popeşti, incendiat”, mai informează IPJ Cluj.

 

Totodată s-a reuşit identificarea celui aflat la volan, un bărbat de 36 din comuna Baciu, judeţul Cluj, care s-a predat, luni seară, la Postul Comunal de Poliție Baciu.

 

În cauză este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

 

Cluj: Cine este șoferul care a omorât o pensionară pe trecerea de pietoni, a fugit și a dat foc mașinii - FOTO

Comentarii Facebook